Tabella

NB II. 2017/2018
1. MTK Budapest52     
2. Várda SE47     
3. Békéscsaba37     
4. Nyíregyháza Sp…34     
5. Vác33     
6. Ceglédi33     
7. Győri ETO32     
8. GYIRMÓT FC GYŐR31     
9. Budaörsi SC30     
10. Szolnoki MÁV28     
11. Kazincbarcika28     
12. Dorogi28     
13. Soroksár SC27     
14. Zalaegerszegi TE23     
15. MTE 190423     
16. Siófok20     
17. Szeged 201119     
18. Budafoki MTE19     
19. Csákvári TK18     
20. Soproni VSE12     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY
A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA
01.08.-01.14.

HÉTFŐ
9.00 Indulás fizikai tesztre
9.30 Fizikai teszt

KEDD
8.20-tól Terheléses teszt lista szerint, többieknek edzés 
9.00 Edzés

SZERDA
8.20-tól Terheléses teszt lista szerint, többieknek edzés 
9.00 Edzés 

CSÜTÖRTÖK
10.00 Edzés

PÉNTEK
10.00 Edzés

SZOMBAT
15.00
Flyeralarm Admira-Gyirmót FC Győr

 

VASÁRNAP
Szabadnap


MERKANTIL BANK LIGA
2017-2018
TISZTELD AZ ELLENFELED!

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

BUDAFOKI MTE

BUDAÖRS

CEGLÉDI VSE
AQVITAL FC CSÁKVÁR

DOROGI FC

WKW ETO FC GYŐR
KBSC

KISVÁRDA MASTER GOOD

CREDOB. MOSONMAGYARÓVÁR

MTK BUDAPEST

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

BFC SIÓFOK

SOPRONI VSE

SOROKSÁR SC

SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA

SZOLNOKI MÁV FC


VÁC FC

ZTE FC


VIDEOTON II: GELLEI IMRE INTERJÚ

2010. augusztus 24. 22:09:37  nyomtatási kép
Gellei Imre: "Csak harmóniában lehet együtt dolgozni"! Gellei Imre az Akadémia honlapján vázolta fel az utánpótlás és az NB II-es csapat új koncepcióját.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Szakmai Irányító Testületének elnökét az első akadémiai tapasztalatairól kérdezte a PFLA honlapja. Gellei Imre az utánpótlás-nevelés híveként, a fiatalokat akarja helyzetbe hozni, de mindezt úgy, hogy a csapatépítés ne menjen az eredményesség rovására. A szakmai főnökünk kiemelt figyelmet kíván fordítani a Videotonnal való együttműködésre. Minden munkatársától nagyfokú toleranciát vár. Gellei Imre vallja, hogy csak harmóniában lehet együtt dolgozni.

Több mint ötszáz meccsen dolgozott NB I-es edzőként, volt szövetségi edző, irányíthatta a felnőtt válogatottat. A mostani feladat, a Szakmai Irányító Testület vezetése alapjaiban különbözik az eddigiektől - vetettük fel kezdetén a beszélgetés kezdetén Gellei Imrének.

- Valóban más jellegű munka, de szívügyem ez a terület, a tehetségek felzárkóztatása. Edzői pályafutásom alatt nagyon sok fiatal játékossal foglalkoztam, igyekeztem őket felkarolni, jó értelemben érlelni. Az utánpótlás-válogatottnál eltöltött két év is azt bizonyította számomra, hogy a jövőképet kell megváltoztatnunk, szebbé tennünk ahhoz, hogy elérjük a kitűzött szakmai céljainkat.
Természetesen jobb, eredményesebb futballt akarunk és ennek érdekében a közeget minden szegmensében kívánjuk javítani.


Több poszton, az NB II-es csapatnál és az Akadémia vezetésében is történtek személyi változások, sőt, a felnőtt együttesnél új szakmai koncepciót vázoltak fel. Milyen eredményeket várjunk a változások után?

- Az Akadémia végzős játékosainak, az U19-es korosztálynak ki kell lépni az életbe és mindenkinek a felnőtt mezőnyben kell bizonyítania a rátermettségét. Elérkezett a pillanat, hogy az Akadémián megszerzett tudást bemutathatják felnőtt ellenfelekkel szemben. Éppen ezért izgalmas és felemelő, hogy a gyerekek érési folyamatának vége felé a felnőtté válásukat figyelemmel tudjuk kísérni. Nagyon fontos, hogy a tehetséggondozás mellett a csapatérdeket se tévesszük szem elől.


Ki sem lát a munkából, tárgyal, egyeztet, szervez, alig van szabad perce. Mik az eddigi tapasztalatok?

- Ideális, sőt nemzetközi összehasonlításban is párját ritkító infrastruktúra veszi körbe az akadémiai működést. Az Akadémián dolgozó valamennyi embernek fel kell nőnie ehhez a feladathoz. Harmóniára, toleranciára van szükség, a nyár folyamán rengeteg ember távozott, sok embert szinte cunami-szerű katarzis ért. Mindennél fontosabb, hogy jó alkotó közegben éljünk és segítsük egymás munkáját. A működő edzőket, csapatokat ki kell szolgálnunk, jó helyzetbe kell hoznunk, miközben mindenkinek a saját szerepkörében kell kiemelkedőt nyújtani, egyben a másikat segítve. Az akadémiai képzésben most már az ötödik év következik, továbbra is rengeteg munkánk van. Folytatnunk kell azt az időszakot, aminek az alapjait doktor Mezey György fektette le. Úgy gondolom, hogy Mezey doktornak most minden energiájával a Videoton első csapatára kell koncentrálnia. Ugyanakkor számítunk arra, hogy az Akadémia és a Videoton közötti kapcsolatrendszer még tovább fejlődik, erősödik.


Ha az őszi szezon után értékeljük a magunk mögött hagyott időszakot, mivel lesz elégedett?

- Egyelőre a kiválasztás és a csapatlétszám feltöltése a feladatunk. Még ismerkedem a körülményekkel, de mindenképpen szeretném elkészíteni azokat a szakmai programokat, amiket az edzőinkkel közösen végre fogunk hajtani. Ideértem a kipróbált régebb óta Felcsúton dolgozó kollégákat, az új munkatársakat, az NB II-es csapat megújult szakmai vezetését, és a csak a minap érkező Albert Flóriánt, Simon Balla Istvánt és Elekes Józsefet. Tudomásul kell vennünk ugyanakkor, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha építünk az elődeink által lerakott alapokra, és erőfeszítéseink az Akadémia érdekében összeadódnak. Tudatosítani szeretnénk minden növendékünkben, akik az akadémiai képzésben részt vesznek, hogy a csodálatos játék, a futball mostantól az életük fő részévé válik. Mint ahogy azok is az energiáik, életük jelentős részét áldozzák az ő sikereikért, akiknek az Akadémia létezését köszönhetjük. Ugyanakkor nem szabad elfelejtkezni egyetlen gyerekről sem. Hiszen a tanulás is azt a célt szolgálja, hogy az akadémiáról kikerülő fiatalok teljes értékű emberekké váljanak, vagyis minden Puskás-akadémistára büszkék szeretnénk lenni, kollégiumi nevelő kollégáinkkal, a teljes személyzettel együtt, függetlenül attól, hogy kiből lesz nagy futballista. Mert Puskás Ferenc példája egyben jelenti a szakmai virtuozitást és az emberi nagyságot. Ennek a kettős mércének kell nap mint nap megfelelnünk.

(vidi.hu)

sortav
sortav

Naptár

2018.január 17. szerda
sortav
HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

sortav
VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK