Tabella

NB II. 2017/2018
1. MTK Budapest82     
2. Várda SE75     
3. Békéscsaba65     
4. Budaörsi SC63     
5. Nyíregyháza Sp…60     
6. GYIRMÓT FC GYŐR59     
7. Győri ETO58     
8. Soroksár SC56     
9. Ceglédi52     
10. Vác51     
11. Csákvári TK47     
12. Dorogi46     
13. Siófok45     
14. Budafoki MTE45     
15. MTE 190445     
16. Zalaegerszegi TE44     
17. Kazincbarcika44     
18. Szolnoki MÁV42     
19. Szeged 201141     
20. Soproni VSE20     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY
A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

2018.07.16.-07.22.-IG

HÉTFŐ
10.00 EDZÉS
17.00 EDZÉS


KEDD
10.00 EDZÉS


SZERDA
18.30.
GABCIKOVO - BŐS (SZLOVÁKIA)
-
GYIRMÓT FC GYŐR


CSÜTÖRTÖK
10.00 EDZÉS


PÉNTEK
17.30.
ALCUFER STADION
GYIRMÓT FC GYŐR-
HAPOEL IRONI KIRYAT SHMONA FC (Izrael)


SZOMBAT
17.00.
BÁGYOGSZOVÁT
GYIRMÓT FC GYŐR--
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR


VASÁRNAP
SZABADNAPMERKANTIL BANK LIGA
2018-2019

1. FORDULÓ

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC-
GYIRMÓT FC GYŐR


VÁC FC-
BUDAFOKI MTE


BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ-
DOROGI FC


DUNA ASZFALT TVSE-
SOROKSÁR SC


NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC-
KAZINCBARCIKA


BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE-
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR


WKW ETO FC GYŐR-
BUDAÖRS


AQVITAL FC CSÁKVÁR-
CEGLÉDI VSE


BFC SIÓFOK-
ZTE FC


VASAS FC-
BSS MONOR

TISZTELD AZ ELLENFELED!


AQVITAL FC CSÁKVÁR

BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

BUDAFOKI MTE

BUDAÖRS
CEGLÉDI VSE

DOROGI FC

WKW ETO FC GYŐR

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
KAZINCBARCIKA

MONORI SE

CREDOB. MOSONMAGYARÓVÁR

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

BFC SIÓFOK
SOROKSÁR SC

DUNA ASZFALT TVSE


VÁC FC

VASAS FC

ZTE FC


KOZÁRMISLENY: SZOMSZÉDHARC

2010. augusztus 20. 02:17:58  nyomtatási kép

A bajnokesélyes PMFC-t fogadja NB II-es csapatunk

08.21-én, szombaton, 17.30-kor, az NB II-es bajnokság korai szakaszában, már a 2. fordulóban megmérkőzik egymással a két Baranya megyei együttes.Az első fordulóban mindkét gárda vesztesen hagyta el a játékteret. A PMFC hazai pályán botlott, míg csapatunk Nagyberkiben szenvedett vereséget.

A megyeszékhely csapatánál a szakmai stábban változás történtek. Távozott Várhidi Péter vezetőedző, helyére Kiss László érkezett.

A régi-új tréner teljesen más személettel, edzésmódszerekkel vette kézbe az irányítást, de munkájának gyümölcse a Tatabánya ellen még nem "érett be".
A helyzetkihasználás megbosszulta önmagát, hiszen a PMFC számtalan lehetőségéből csupán 1-et értékesített, addig a vendégek jóval kevesebb helyzetükből kétszer is betaláltak, így elvitték a 3 bajnoki pontot Újmecsekaljáról.

A játékoskeretben is történtek változások.
Hegedüs a csapat elsőszámú kapusa az MTK-hoz igazolt, csakúgy, mint a védelem oszlopa Sütő. Szigetszentmiklósra távozott a csapatkapitány Szamosi, a középpályás Kecskés Siófokra, Fónai és Berdó pedig éppen Kozármislenybe.

Érkezők is akadnak az együttesben, hiszen visszatértek a kölcsönjátékosok, Dibusz és Törtei Barcsról, Horváth A. pedig Hévízről. Új igazolásként érkezett Schultz Levente a ZTE-ből (a játékos korábban megfordult a Ferencvárosban, és légióskodott Németországban is), illetve Bozsik Szigetszentmiklósról, Covic pedig Hévízről tette át székhelyét Pécsre. Utóbbi labdarúgó, 2 éve NB III-as gólkirály volt, de a tavalyi éve nem sikerült túl fényesen.
Kiss László rajtuk kívül bátran nyúlt a fiatal saját nevelésű játékosokhoz, Zamostny például már az első fordulóban kezdő volt.
A héten két idegenlégiós is elígérkezett Pécsre, Todorovics a ZTE csapatából, míg a 24 éves macedón Stojanovski a Tekeks Tetovoból érkezhet a PMFC-hez.

Hogy pontosan mire lesz képes az "új" PMFC az pár forduló alatt bizonyára kiderül, mindenesetre tulajdonosi oldalról egyértelmű az elvárás: meg kell nyerniük a bajnokságot!

A játékoskeret továbbra is bővelkedik a rutinos, tapasztalt, adott esetben válogatott futballistákkal. Labdarúgó berkekben jól hangzik Stark, Regedei, Pintér, Gyánó, Lovrencsics, Nagy O., Wittrédi vagy éppen Schultz neve - hogy az ismertebb labdarúgókat említsük, de Nagy J., Simonfalvi, Lantos, Bozsik, Horváth A., Sólyom sem számít kezdőnek a másodosztályban.
Hogy a jó nevek azonnal nem jelentenek eredményt, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a hazai vereségük a nyitófordulóban.

Hasonló a helyzet csapatunk háza táján is, hiszen 14 játékos távozott, helyükre 11 érkezett, azaz nagy volt a jövés-menés.
A szakemberek szerint egyéni képességeket tekintve erősödött együttesünk, de egyetlen csapatépítés sem megy egyik pillanatról a másikra, így türelemre lesz szüksége a kozármislenyi szurkolóknak amíg ismét összeáll a gárda.

A Nagyberkiben pályára lépő kezdő 11 papíron erős együttesnek tűnt, ennek ellenére nem sikerült borsot törni a somogyi gárda orra alá.
A PMFC-ből meghatározó játékosnak érkező, Berdó és Fónai sajnos egyelőre nem tudja segíteni csapatunkat, hiszen Fónai pár hete edzés közben, míg Berdó sérüléséből éppen felépülve Nagyberkiben szenvedett izomsérülést. Mindkét játékos erőssége csapatunknak, így komoly érvágás, hogy Márton Gábor nem számolhat velük.

Persze rajtuk kívül is akad több rutinos, illetve több tehetséges fiatal a keretben, így nekik kell megoldani a feladatot.

A két csapat párharcára visszatérve, a tavalyi évben sem a Kozármisleny számított a párharc esélyesének, ennek ellenére hazai pályán mégis 2-1-est sikert könyvelhettünk el. Így most is abban bízhatunk, hogy játékosaink a papírformát felrúgva meglepetést tudnak okozni.

Lantos Levente újdonsült csapatkapitány készségesen válaszolt kérdéseinkre.

Mik az előzetes várakozásaid a hétvégi baranyai rangadóval kapcsolatban?

Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó mérkőzést fogunk játszani, hiszen az eddigi találkozóink is mindig izgalmasak voltak. Mint minden mérkőzésen, úgy most is győzni szeretnénk, azaz a 3 bajnoki pontért utazunk Kozármislenybe.

Mindkét együttesnél változások történtek a nyáron, mit gondolsz erről, mennyire nehezíti meg ez a csapatok helyzetét?

Nálunk nem voltak olyan nagy változások, igazából csak a szakmai stábunkban történt váltás. A mislenyi hírekről mi is értesültünk, így tudjuk, hogy a fél csapat kicserélődött. Azt gondolom, hogy mi csapatként jól működünk, de ennek ellenére az első mérkőzésen elmaradt a győzelmünk.

Miben kell javulnia a PMFC-nek, hogy eredményesebbek legyetek a jövőben?

Egyértelmű, hogy a helyzetkihasználásban. A hétvégén is megvoltak a helyzeteink, csak az i-re nem sikerült feltennünk a pontot, hiszen kimaradtak a lehetőségeink.

A mislenyi csapatkapitány Éles András is megosztotta a PMFC elleni mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait olvasóinkkal.

Mit vársz a hétvégi összecsapástól?

Vesztenivalónk nincsen. A PMFC-re nehezedik majd nyomás, hiszen ők bajnokságot szeretnének nyerni, ehhez pedig győzelmekre van szükségük. Úgy gondolom, hogy a lélektani előny nálunk lesz. Reméljük, hogy megismétlődik a tavaly őszi mérkőzés.
Bízom benne, hogy jó idő lesz, és sok néző látogat majd ki a találkozóra és egy jó mérkőzést láthatnak a nézők, amiből mi csak nyerhetünk.

Miben kell javulnia a csapatnak a Kaposvölgye mérkőzéshez képest, hogy sikeresebbek legyünk?

A helyzetkihasználásunkon, ez egyértelmű. Továbbá valamennyi játékosunknak sokkal agresszívebben kell játszania.

Mit gondolsz, mennyi idő szükségeltetik, ahhoz, hogy olajozottabban működjön a csapat?

Azt gondolom, hogy erre pár hét még szükséges. Mindenkinek meg kell találnia a helyét, néhány dolgot be kell még gyakorolni. Márton Gábor még csak két hete vette át a csapatot, a játékosok zömét meg kell ismernie, meg kell találni a játékosok posztját, illetve be kell gyakorolni a játékot.

Mennyire nehezítik a sérülések a csapat helyzetét?

Sajnos nagyon. Fónai Balázs 2 hete edzésen sérült meg, 1-2 hónap kihagyás vár rá. De itt van Berdó Balázs is, aki ugyancsak kiesett. Ők bizonyára kettőzött erővel játszottak és bizonyítottak volna előző csapatuk ellen.  Mondjuk ki bátran, hogy kevesen vagyunk. Nem lesz egyszerű dolgunk, de a sebzett vad a legveszélyesebb.

Kiss László vezetőedzőt is megkértük értékelje csapata hétvégi teljesítményét, illetve mondja el véleményét a Kozármislenyről.

Sikerült átbeszélni a csapatával a hétvégi Tatabánya elleni mérkőzést? Miben látja az okokat, hogy nem sikerült győzniük?

Igazából semmi különös nem történt. Több góllal kellett volna nyernünk, de nem rúgtuk be a helyzeteinket. Ellenfelünk szinte alig lőtt kapura, ennek ellenére mégis nyerni tudott. Nem volt szerencsénk.

Mi kell ahhoz, hogy játékosai a befejezéseknél jobban koncentráljanak és gólra váltsák a helyzeteket?

Nagyobb tudás.

Miben kell fejlődnie a csapatnak, hogy a jövőben azokat a találkozókat, ahol dominálnak meg is tudják nyerni?

Még több munka.

Nyáron vette át a csapat irányítását, hogy látja, mire lehet képes a PMFC az idei bajnokságban?

Ez a PMFC fel fog jutni!

A helyszínen tekintette meg a Kaposvölgye - Kozármisleny találkozót, sikerült információkat szerezni a Kozármislenyről? Miként vélekedik csapatunkról?

A második félidőben volt egy nagyon jó 10 perce a Kozármislenynek, amikor egalizálhattak volna. Igazságtalan volt a játékvezető is, hiszen ekkor nem adott meg egy jogos 11-est a Mislenynek. Ha azt befújja, nagy valószínűséggel egészen más eredmény született volna. A Kozármisleny mindent elkövetett, hogy javítson az eredményen, de ez vasárnap nem sikerült nekik.

Bizonyára mi elfogultak voltunk a csapatunkkal így a játékvezető ítéleteivel is, miképp vélekedik ön a megítélt két hazai 11-esről?

Az első 11-es adható volt, de akkor a Kozármislenynek is meg kellett volna adni a második félidőben hasonló szituációban. A második hazai 11-es pedig nevetséges volt.

Minden mérkőzés más, mire számít a hétvégi Kozármisleny - PMFC összecsapáson?

Számunkra minden mérkőzés nehéz, így a hétvégi kozármislenyi is az lesz. Ettől függetlenül nyernünk kell!

Márton Gábor vezetőedző a következőképpen tekint a hétvégi összecsapás elé.

Ezer szállal kötődsz a PMFC-hez, tavaly még a PMFC utánpótlásában dolgoztál. Mennyiben jelent többet neked ez a mérkőzés?

Szenzációval nem tudok szolgálni. Egy ilyen mérkőzésre természetesen másképp készül az ember. Ettől függetlenül egy meccs a sok közül. Nekem az a feladatom, hogy az újjáalakuló mislenyi csapatot minél előbb sikerüljön összeraknom, hogy minél jobban tudjunk szerepelni. Ha egy ilyen mérkőzést meg tudnánk nyerni, az sokat segíthetne az előre lépésben.

Mit vársz a hétvégi mérkőzéstől? Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de hazai pályán fogunk szerepelni, van-e esély arra, hogy meglepetést okozzunk?

Amíg egy találkozó nem ér véget, addig bármi történhet. Az csak a találkozón fog kiderülni, hogy ki milyen állapotban lesz, ki hogy tud felkészülni fejben erre a helyi rangadóra, amiről tudjuk, hogy mesterségesen egy kicsit ki is van élezve. Szerintem a pillanatnyi forma, higgadtság fogja eldönteni, hogy melyik csapat tudja sikerrel venni ezt az akadályt.

Miben kell fejlődni, változni, hogy a hétvégéhez képest mutatott játékban, eredményességben előrébb lépjünk?

Ahhoz, hogy a csapatjátékunk jobban összeálljon, mindenképpen időre van szükségünk. Voltak biztató jelek, gondolok itt arra, hogy csak nekünk voltak kidolgozott nagy helyzeteink. Amiben hiányérzetem volt, az talán az, hogy egy-két játékos nem volt elég fegyelmezett és nem elég alázatosan állt a feladathoz. Átbeszéltük a hibákat és bízom benne, hogy a hétvégén már nem jönnek elő újból.

Sérülések hátráltatják a csapatot, gondolom a hiányzó emberek pótlása fejtörést okoz.

Természetesen. Melyik edzőt ne hátráltatná, amikor azok a játékosok, akiket erősítésként igazolt, kidőltek. Ráadásul Berdó Balázs és Fónai Balázs esetében pikáns lehetett volna a szituáció, hiszen volt csapatuk ellen léphettek volna pályára. Fiatal a keretünk, így a pályára lépő fiatal játékosoknak kell megoldani a feladatot. Bízom valamennyi játékosomban, hogy a rájuk bízott feladatot jól fogják megoldani, függetlenül attól, hogy milyen életkorúak.


A szombati mérkőzéssel kapcsolatban szeretnénk megkérni főképp a kozármislenyi szurkolókat, hogy a szűkös parkolási lehetőségek miatt, ha tehetik, ne gépjárművel közelítsék meg a Sporttelepet.

Fontos információ azoknak, akik autóval érkeznek, hogy a Pécsi útról (a gyalogosátkelő után) miután balra bekanyarodtak, azonnal az első út lesz jobbra, lefele egyirányú, amely a parkolókhoz vezet.
A parkolóból kifele az Alkotmány téren keresztül (ami szintén egyirányú lesz) lehet majd elhagyni a helyszínt. Ezen az úton a megszokott közlekedési rendtől eltérően befele nem lehet megközelíteni a sportpálya környékét.

Kérünk minden gépjárművezetőt, hogy a közlekedési táblákat vegyék figyelembe, illetve kapukijárókba nem parkoljanak le!

A rendőrség és a településőrség a helyszínen lesz és a mérkőzésre érkezőket segíteni fogják a közlekedésben.

(kozarmislenyse.hu)

sortav
sortav

Naptár

2018.július 16. hétfő
sortav
HKSzCsPSzV
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

sortavVÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!2018 NYÁR

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK2018.07.18. szerda, 18.30.
Gabčíkovo - Bős (Szlovákia)
Bős (Szlovákia)-
Gyirmót FC Győr2018.07.20. péntek, 17.30.
Gyirmót, Alcufer Stadion
GYIRMÓT FC GYŐR-
HAPOEL IRONI KIRYAT SHMONA FC (Izrael)2018.07.21. szombat, 17.00.
Bágyogszovát
Gyirmót FC Győr-
Credobus MosonmagyaróvárMERKANTIL BANK LIGA
2018-2019


1. FORDULÓ, 2018.07.29.
KAPOSVÁR - GYIRMÓT FC GYŐR


2. FORDULÓ, 2018.08.05.
GYIRMÓT FC GYŐR - DUNA ASZFALT TVSE


3. FORDULÓ, 2018.08.12.
BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ - GYIRMÓT FC GYŐR


4. FORDULÓ, 2018.08.19.
GYIRMÓT FC GYŐR - VÁC FC


5. FORDULÓ, 2018.08.26.
DOROG - GYIRMÓT FC GYŐR


6. FORDULÓ, 2018.08.29.
GYIRMÓT FC GYŐR - SOROKSÁR


7. FORDULÓ, 2018.09.02.
BUDAFOK - GYIRMÓT FC GYŐR


8. FORDULÓ, 2018.09.16. KAZINCBARCIKA - GYIRMÓT FC GYŐR


9. FORDULÓ, 2018.09.26.
GYIRMÓT FC GYŐR - MOSONMAGYARÓVÁR


10. FORDULÓ, 2018.09.30.
BUDAÖRS - GYIRMÓT FC GYŐR


11. FORDULÓ, 2018.10.03.
GYIRMÓT FC GYŐR - CEGLÉD


12. FORDULÓ, 2018.10.07.
ZTE - GYIRMÓT FC GYŐR


13. FORDULÓ, 2018.10.21.
GYIRMÓT FC GYŐR - MONOR


14. FORDULÓ, 2018.10.28. VASAS - GYIRMÓT FC GYŐR


15. FORDULÓ, 2018.11.04. 
GYIRMÓT FC GYŐR - SIÓFOK


16. FORDULÓ, 2018.11.07.
CSÁKVÁR - GYIRMÓT FC GYŐR


17. FORDULÓ, 2018.11.11.
GYIRMÓT FC GYŐR - ETO


18. FORDULÓ, 2018.11.25. 
BÉKÉSCSABA - GYIRMÓT FC GYŐR


19. FORDULÓ, 2018.12.02.
GYIRMÓT FC GYŐR - NYÍREGYHÁZA


20. FORDULÓ, 2018.12.09.
GYIRMÓT FC GYŐR - KAPOSVÁR


21. FORDULÓ, 2018.12.16.
DUNA ASZFALT TVSE - GYIRMÓT FC GYŐR


TÁMOGATÓINK