Tabella

NB II. 2017/2018
1. MTK Budapest52     
2. Várda SE47     
3. Békéscsaba37     
4. Nyíregyháza Sp…34     
5. Vác33     
6. Ceglédi33     
7. Győri ETO32     
8. GYIRMÓT FC GYŐR31     
9. Budaörsi SC30     
10. Szolnoki MÁV28     
11. Kazincbarcika28     
12. Dorogi28     
13. Soroksár SC27     
14. Zalaegerszegi TE23     
15. MTE 190423     
16. Siófok20     
17. Szeged 201119     
18. Budafoki MTE19     
19. Csákvári TK18     
20. Soproni VSE12     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY
A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA
01.08.-01.14.

HÉTFŐ
9.00 Indulás fizikai tesztre
9.30 Fizikai teszt

KEDD
8.20-tól Terheléses teszt lista szerint, többieknek edzés 
9.00 Edzés

SZERDA
8.20-tól Terheléses teszt lista szerint, többieknek edzés 
9.00 Edzés 

CSÜTÖRTÖK
10.00 Edzés

PÉNTEK
10.00 Edzés

SZOMBAT
15.00
Flyeralarm Admira-Gyirmót FC Győr

 

VASÁRNAP
Szabadnap


MERKANTIL BANK LIGA
2017-2018
TISZTELD AZ ELLENFELED!

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

BUDAFOKI MTE

BUDAÖRS

CEGLÉDI VSE
AQVITAL FC CSÁKVÁR

DOROGI FC

WKW ETO FC GYŐR
KBSC

KISVÁRDA MASTER GOOD

CREDOB. MOSONMAGYARÓVÁR

MTK BUDAPEST

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

BFC SIÓFOK

SOPRONI VSE

SOROKSÁR SC

SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA

SZOLNOKI MÁV FC


VÁC FC

ZTE FC


RÁBA ETO: UEFA CUP SELEJTEZŐ

2010. augusztus 20. 01:49:29  nyomtatási kép

CSOPPORTELSŐ LETT ÉS TOVÁBBJUTOTT AZ ETO!

A GYIRMÓT FC TULAJDONOSAI, VEZETÉSE ÉS JÁTÉKOSAI GRATULÁLNAK A TORNAGYŐZELEMHEZ ÉS A TOVÁBBJUTÁSHOZ!Megnyerte harmadik csoportmérkőzését is az ETO, így a Rába-parti alakulat jutott tovább a bajnokcsapatok számára kiírt UEFA Futsal Cup győri selejtezőcsoportjából. A bajnoki elsőség és a kupagyőzelem után a zöld-fehérek ismét sporttörténelmet írtak. Győri együttes ugyanis nem jutott még idáig a futsalcsapatok legrangosabb nemzetközi mezőnyében.


Helvécia Futsal London-Rába ETO 2-7 (0-4)

Győr, UEFA Futsal Cup selejtező, 3. forduló, 1500 néző.

V.: Kinov (bolgár), Gutierrez (spanyol), Anninos (görög).

Helvécia: Guimaraes - Lisboa, Neubecker, Moraes, Camargnani. Cs.: Lima, Gomes, Oliveira, Abreau, O' Connor, Dickinson. Edző: Wilson Ronaldo Negrao.

Rába ETO: Balázs - Gyurcsányi, Lódi, Madarász, Amrani. Cs.: Neris, Dróth, Al-Ioani, Harnisch, Peczár, Tóth Sz. Edző: Paco Araujo.

Gsz.: Gomes (28.), Neubecker (40.), ill. Madarász (1., 3.), Amrani (5.), Al-Ioani (9., 36., 39.), Gyurcsányi (21.)

A csoportelsőségért, vagyis a továbbjutásért lépett pályára az UEFA Futsal Cup győri selejtezőjének zárónapján a százszázalékos Rába ETO és a szintén hibátlan Helvécia London. A magyar bajnok, ahogy az várható volt magabiztosabban szerepelt a tornán, gólkülönbsége is jobb volt a riválisánál, így már egy döntetlen is elég lett volna Gyurcsányiéknak a továbblépéshez.

1. p: Máris vezet az ETO! Madarász szerzett erőszakosan labdát, maj pár lépésről a kapuba továbbított. 0-1.
2. p: Gyurcsányi a bal szélen egy remek csel után pörgetett az oldalhálóba.
3. p: Gyurcsányi indította Madarászt, aki az átvétellel becsapta a Helvécia kapusát, majd a hálóba gurított. 0-2.
5. p: Újabb győri gól: egy beadás után Amrani 8 m-ről bombázott a kapuba. 0-3. Nagyszerűen kezdett az ETO!
6. p: Lódi szabálytalankodott, s ezért sárgát kapott. A másik oldalon Moraes ugyanerre a sorsra jutott.
7. p: Egy gyors hazai kontra végén Madarász utolsó passza nem sikerült, így oda lett a helyzet.
8. p: Balázs tenyerelte ki Oliveira szabadrúgását.
9. p: Három győri vihette kapura a labdát, a kijátszott helyzet végén Al-Ioani továbbított a kapuba. 0-4.
10. p: Ellenálhatatlanul játszik a magyar bajnok. Nerist az ellenfél hatosánál csak szabálytalanul tudták megállítani.
12. p: Remek a hangulat, folyamatosan az ETO támad, Guimaraesnek több bravúrt is be kellett mutatnia. Közben elérte az öt szabálytalanságát a Helvécia. Guimaraes pedig reklamálásért sárgát kapott.
13. p: O' Connor megrúgta a kifutó Balázst, ez is sárga. A hatodik fault miatt kisbüntető jár az ETO javára. Neris lövését azonban hárította  a kapus.
16. p: Eddig minden a győri elvárásoknak megfelelően alakul. Biztosan vezet az ETO. Paco Araujo enek ellenére időt kér.
18. p: Gyurcsányit lökte fel Moraes még a győri térfélen, teljesen feleslegesen. Újabb kisbüntető: Neris azonban fölé vágta a labdát. Leállt a gólgyártás.
20. p: Lima 9 m-es szabadrúgását spárgázta szögletre Balázs. Ez előtt Gyurcsányi adhatott volna közére, ahol két győri állt üresen, a beadást azonban lefületet az angol kapus.
Vége az első félidőnek. Az ETO magabiztosan vezet.

Fantasztikusan kezdte az első játékrészt a magyar bajnok. Madarász első másodpercekben szerzett gólja kellően megadta ehhez az alaphangot. A gól után is támadásban maradt az ETO, a győri csapat sorra alakította helyzeteit, már az 5. percben három góllal  vezettek Gyurcsányiék. Sokat nem kellett várni a következő találatra sem, ám ezután kissé megtorpantak a helyzetek kihasználásban a Rába-partiak. Sajnos két kisbüntető is kimaradt, pedig akkor még megnyugtatóbb előnnyel vonulhattak volna pihenőre a zöld-fehérek.

Elkezdődött a második játékrész.
21.p. Úgy kezdi a félidőt az ETO, ahogy az első játékrészt: góllal! Gyurcsányi 7 m-ről, középről, kapásból lőtte a labdát a kapuba. 0-5.
A nézőtéren itt van Csányi Sándor az MLSZ elnöke és Németh Krisztián a Liverpool játékosa is.
23. p: Gyurcsányi a jobb szélről lőtt kapura, az erős lövés a kapufán csattant.
25. p: A kifutó Guimaraes szabálytalankodott Madarásszal, aki így nem tudta tovább vinni a labdát.
27. p: Lehozta a kapusát a Londodn, így próbálnak meg faragni az eredményen. Ez azt jelenti még nem adta fel az ellenfél.
28. p: Szépített a Helvécia. Gomes a jobb oldalról emelt a léc alá. 1-5.
30. p: Amrani szerzett labdát ám, ahelyett, hogy passzolt volna, az üres kapu felő lőtt, ám a labda elakadt egy visszafutó védőben.
34. p: Magabiztosan őrzi az előnyét az ETO, javarészt a zöld-fehéreknél van a labda, hiába játszik támadásainál vészkapussal a Helvécia.
Öt perc van hátra, nincs veszélyben a hazai csapat győzelme.
36. p: Peczár nagy helyzetben közelről emelt a kapu fölé. Camargnani egyszerűen megsimogatta a játékvezetőt, sárga lett a jutalma.
36. p: Végre újabb győri gól: Madarász indítása után Al-Ioani tekert a kapuba a kimozduló Guimaraes mellet. 1-6.
37. p: Neris hatalmas lövése zúgott el a bal kapufa mellett.
39. p: Al-Ioani csapott le a labdára, majd saját térfeléről az res kapuba emelt. 1-7.0. p: Neubecker lőtt egy kapufát, az sem lett volna gond, ha beakad a lövés, annyival vezet az ETO.
40. Zúg a szép volt fiúk! Közben szépített a Helvécia. 2-7.
Vége a mérkőzésnek! Csoportelső a győri együttes és készülhet a szeptemberi csehországi második körre.

Az ETO nagyon jól kezdett, s már az első félidőben jelentős előnyt harcolt ki. A folytatásban sem forgott veszélyben a hazaiak győzelme, akik megérdemeleten nyertek, s lettek veretlenül a torna győztesei. A bajnokság és a kupagyőzelem után a zöld-fehérek ismét sporttörténelmet írtak. Győri együttes ugyanis nem jutott még idáig a futsalcsapatok legrangosabb nemzetközi mezőnyében.

A csoport végeredménye: 1. Rába ETO 9 pont, 2. Helvécia Futsal London (angol), 6 pont, 3. MNK Croatia 97 Appenzell (svájci) 3 pont, 4. FC Encamp (andorrai) 0 pont.

Így látták a főszereplők

A szakvezetőket és két játékost kérdeztünk, ők hogyan látták az utolsó csoportmérkőzést. Videók rovatunkban nézze meg hogyan értékelt a mérkőzés után az első gól szerzője, Madarász János és a győriek másik játékosa, Harnisch Ákos.


Paco Araujo: - Nem volt egy egyszerű mérkőzés ez sem, tudtuk hogy ellenfelünket jó játékosok alkotják, akik  nagy ellenállást fognak tanúsítani. Meg is nehezítették a dolgunkat, mégha a végeredmény nem is erről árulkodik. Gratulálok a játékosainknak, akik két hónapja folyamtosan keményen dolgoznak. Köszönöm mindenkinek a klubnál, aki ebben a sikerben szerepet vállalt. Utoljára, de nem utolsó sorban külön köszönöm a nézőközönség, a szurkolóink odadaó biztatását, amellyel három napon keresztül megtiszteltek bennünket.

Negrao Wilson Ronaldo, a Helvécia edzője: - Tudtuk, hogy a hazai csapat erős ellenfél lesz. Mi idegesen játszottunk és ez gólokban is megmutatkozott. Ettől függetlenül el kell ismernünk, a jobb csapat  győzött és mi még nem tartunk ott, ahol az ETO. Andorrában van egy mondás, miszerint a túlerővel szemben mindenki tehetetlen. Nos, valahogy mi is így jártunk. Gratulálunk a győztesnek és kívánjuk, hogy a következő körből is jusson tovább.

Gyurcsányi Zsolt: - Nehéz felkészülésen vagyunk túl, úgy érzem három jó mérkőzést jástzottunk. Az elsőn talán előfordultak hibák, ám mindenképp megérdemelten jutottunk tovább. Az új edzőnek köszönhetően egyr többet fejlődünk, két-három hónap múlva pedig még több varációt alkalmazhatunk. Óriási önbizalommal várjuk a következő fordulót, ahonnan természetesen tovább szeretnénk lépni.

Camargnani Leonardo Sampio, a Helvécia brazil légiósa: - Három éve kerültem Angliába, s ugyan voltam már bajnok, nayg álmom volt, hogy ebben a sorozatban szerepeljek. Kidolgoztunk egy taktikát, amellyel mag akartuk lepni a magyar csapatot, ám végül ők leptek meg ebnnünket. Sok sikert kívánok a hazaiaknak a továbbiakban.

Videók rovatunkban nézze meg hogyan értékelt a mérkőzés után az első gól szerzője, Madarász János és a győriek másik játékosa, Harnisch Ákos.

(etofutsal.hu)

sortav
sortav

Naptár

2018.január 17. szerda
sortav
HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

sortav
VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK