Tabella

NB II. 2019/2020
1. Győri ETO9     
2. Csákvári TK9     
3. Budafoki MTE6     
4. Tiszakécske6     
5. Szolnoki MÁV6     
6. Dorogi6     
7. Siófok5     
8. MTK Budapest4     
9. Budaörsi SC4     
10. Kazincbarcika4     
11. Soroksár SC4     
12. Szeged 20114     
13. Vasas3     
14. Nyíregyháza Sp…3     
15. Békéscsaba3     
16. Szombathelyi H…3     
17. Balmazújváros …1     
18. GYIRMÓT FC GYŐR1     
19. FC Ajka0     
20. Vác0     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA
HÉTFŐ
Szabadnap

KEDD
10:00 EdzésSZERDA
10:00 edzés
17:00 Edzés


CSÜTÖRTÖK 
10:00 EdzésPÉNTEK
17:00 edzés
SZOMBAT 
10:00 edzés 


VASÁRNAP
11:00 edzés
19:00 Gyirmót FC Győr - Szeged CS.GA.


AZ U10-ES CSAPATUNK MOZGALMAS HÉTEN VAN TÚL

2019. január 28. 19:57:08  nyomtatási kép

Az U10-es csapatunk hétvégi mérkőzés programja a megszokottak szerint Csütörtök esti mérkőzéssel kezdődött a Nyúl U11-esei ellen. - kezdte lelkesen beszámolóját Bodó Mihály edző.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, pörögtek a fiúk, mivel mérkőzés előtt 1 órát edzettünk technikát fejlesztettünk, kapura rúgtunk! Kérésem a játékosok fele az volt, hogy élvezzük a játékot, birtokoljuk a labdát és szép türelmesen játszunk, építsük a támadásainkat! Megbeszéltek szerint játszottak a fiúk az első 20 percben, átvettük az irányítást, helyzeteket dolgoztunk ki, amikből meg is szereztük a 2 gólos előnyt.A mérkőzés közepén sajnos több helyzetnél elkényelmesedtünk elöl, amiből kontrázott az ellenfél és ki is használt, így megfordították a mérkőzés állását! Játszottuk a focit, de eredménytelenül, nem használtuk ki a helyzeteinket! Mérkőzés második felére ismét visszatértünk ez elkezdett játékhoz, gyors labdakihozatalokkal, egy érintős passzokkal helyzetbe tudtunk kerülni, amiket gólokkal is fejeztünk be. Végeredmény 9-10. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, de sajnos védekezésben nem vagyunk elég határozottak, párharcokat elveszítjük, amiket ellenfeleink ki is használnak! Befejezéseknél kapkodunk és a kapura rúgásaink gyengék, így a kidolgozott helyzeteinkből jelenleg keveset tudunk gólra váltani! A hibánkból tanulunk és fejlődünk tovább! Fedett csarnoknak köszönhetően minden csütörtökön tudunk mérkőzést játszani, így  5. héten a Ménfőcsanak U11 látogat el hozzánk!

Gyirmót FC Győr U10-es csapatát Tóth Szabolcs (Medve) Makra Márk(Makk) Mészáros Zsombi(Zsomesz) Laki Levente(Levi) Nagy Ádam(Nagy) Simon Olivér(Simi) Dobos Ádám(Szöcske) Németh Bálint(Teve) Barta Ákos(Mákos) Pausits Marci(Kobra) Maros Máté(Mate) Szabó Dominik(Domi) Parcsami Mózer Márton(Nyúl) képviselte.

Szombaton reggel a csapat egyik felével Mosonmagyaróvárra utaztunk  Bozsik tornára, ahol 4 csapat ellen fejleszthettük tudásunkat(ETO,PELC, MTE, Sopron) Nyolc játékossal vettünk részt: Németh Bálint (Teve), Dobos Ádám (Szöcske), Parcsami Mózer Márton (Nyúl), Martinák Máté(Sárkány), Maros Máté (Mate) Pausits Marci (Kobra) Barta Ákos(Mákos) Makra Márk (Makk). Torna első mérkőzését a megszokottak szerint kezdtük, álmosan. Ezt az ellenfelünk ETO gólokkal ki is használta, így első mérkőzést 7-2 vereséggel zártuk. Két gólunkat Németh Bálint gyorsaságát kihasználva szerezte! Második mérkőzésünket az MTE házigazdák ellen játszhattuk, ahol végre felébredtünk és egy szoros mérkőzésen, jó játékkal 2-1-es vereséget szenvedtünk! Ezt a mérkőzésünket Csáki László is kiemelte, jól játszottunk! Harmadik mérkőzésen a Sopron csapata ellen fejleszthettük tudásunkat! Ellenfelünk hamar két gólos előnyhöz jutott, de Makra Márk távoli lövéséből egy gyönyörű góllal visszajöttünk 2-1-re. Mérkőzés során mindkét csapat veszélyes támadásokat vezetett, de sajnos a Sopron csapata szerezte meg a harmadik gólját. A kapott gól után sokat nem kellett várni, mivel Makk lemásolta az első gólját és ismét távolról szerezte meg csapatunk és maga második gólját. Utolsó percre sajnos elfáradtunk, ezt ki is használta az ellenfelünk és 3 az 1-be góllal befejezték a támadásukat, ezzel beállítva a 4-2 végeredményt! Utolsó mérkőzésünket a PELC csapata ellen játszottuk, ahol fegyelmezetlen játékunkat vereség eredményezte! 4-2! Nagyon sokat kell gyorsulnunk fejben, és többet kell futunk! Mai tornán jól látszott, amikor kiléptünk a kényelmi faktorunkból jól játszunk! Álló, gondolkodó játékunkat pedig kapott gólok eredményezték! Tornán különdíjban részesült Németh Bálint!

Szombat délelőtt a csapat másik felével Dunaszerdahelyre utaztunk nemzetközi teremtornára! Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Simon Olivér (Simi) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Nagy Ádám (Nagy) Laki Levente (Levi) Dobos Ádám (Szöcske) Szabó Dominik (Domi)

Nagyon jó kedvel érkeztünk meg a sportcsarnokba! Bemelegítésnél még nem igen pörögtek a fiúk, de amint elkezdődött az első mérkőzés a házigazda DAC ellen átkapcsoltak a fiúk! Mérkőzés során háromszor is vezetést szereztünk egy kemény pörgős mérkőzésen, de sajnos az utolsó fél percben ellenfelünk 4-3-ra fordította a mérkőzést egy kontra után! Szomorkodásra nem volt ok, mivel jól játszottunk! Második mérkőzést az FKM Karlova Ves ellen játszottuk! Mérkőzés első 2 percét teljesen bealudtuk, ezt ki is használta gyorsan ellenfelünk 2 góllal, 2-0 oda! Két bekapott gól után észbe kaptunk, de sajnos kapkodva játszottunk és felvettük az ellenfelünk játék stílusát, birkóztunk velük! Sorra kerültünk helyzetbe, de kapu előtt kapkodtunk és a szerencse sem volt velünk! A mérkőzés utolsó 6 percében sikerült feljönni 2-1-re amire reagált is az ellenfél egy pontatlan passz után kontrából 3-1. Sajnos ezen mérkőzésen nem voltunk ott fejben! Harmadik mérkőzésünket a Veszprém csapata ellen játszottuk. Mérkőzés kezdetétől már pörögtünk és átvettük az irányítást, gyors passzokkal türelmesen járattuk a labdát és próbáltunk a saját térfelére szorult ellenfelünket megtörni! Sajnos a kidolgozott helyzeteinkből csak kapufákig jutottunk és a kapusig, nem tudtuk a gólvonal mögé játszani a labdát! Ellenfelünk 2 támadásával, előrerúgott labdáját nem tudtunk lereagálni, így hiába voltunk fölénybe végig 2-0 vereséget szenvedtünk! Utolsó mérkőzésünket a FKM Nové Zámky ellen játszottuk ahol, igazi csapat összetartassál, egymás segítésével, irányításával, kommunikációval a cserepadról is (játékosok) 3-1 győzelemmel zártuk a tornát! Ez a mérkőzés után nagyon büszke voltam minden játékosra, mivel úgy játszottunk ahogy mindig szeretném! Gyors passzok, sok futás, cselezés, kommunikáció, egymás segítése, összetartás!

Tornán nyújtott teljesítménnyel összességében elégedett vagyok, jól játszottunk! Hibáinkat átbeszéltük és a kitűzött cél fele megyünk tovább, sok edzéssel és mérkőzéssel!

Vasárnap se volt megállás.

A keretünk: Tóth Szabolcs (Medve) Simon Olivér (Simi) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Barta Ákos (Mákos) Nagy Ádám (Nagy) Laki Levente (Levi) Dobos Ádám( Szöcske) Németh Bálint (Teve)

Hazai pályán fogadtuk a TJ Malinovo csapatát, ahol 6+1 felállásban játszhattunk! Mérkőzést aggódva kezdték a fiúk, de hamar megszereztük a vezetést, így oldódott a játékunk is! Első gól után következhetett az öröm foci! A mérkőzés során rengeteg szép támadást vezettünk, szép cselek, gólok, amiből kapusunk is kivette a részét miután mezőnyjátékosként szerepelt! Sok rúgott gólos mérkőzéssel, jó hangulattal zártuk a hetet! 

Köszönöm szépen a szülők segítségét, hogy meleg teával és csokival gondoskodtak minden gyerekről, szülőről, nézőről! - zárta mondandóját Bodó Mihály edző

Hajra Gyirmót!! 

sortav
sortav

Naptár

2019.augusztus 17. szombat
sortav
HKSzCsPSzV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

sortav

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: