Tabella

NB II. 2017/2018
1. MTK Budapest82     
2. Várda SE75     
3. Békéscsaba65     
4. Budaörsi SC63     
5. Nyíregyháza Sp…60     
6. GYIRMÓT FC GYŐR59     
7. Győri ETO58     
8. Soroksár SC56     
9. Ceglédi52     
10. Vác51     
11. Csákvári TK47     
12. Dorogi46     
13. Siófok45     
14. Budafoki MTE45     
15. MTE 190445     
16. Zalaegerszegi TE44     
17. Kazincbarcika44     
18. Szolnoki MÁV42     
19. Szeged 201141     
20. Soproni VSE20     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY






A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA




MERKANTIL BANK LIGA
2017-2018


TISZTELD AZ ELLENFELED!


AQUVITAL

FC CSÁKVÁR





BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE





BUDAFOKI MTE





BUDAÖRS



CEGLÉDI VSE




DOROGI FC





WKW ETO FC GYŐR




KBSC






CREDOB. MOSONMAGYARÓVÁR






NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC





BFC SIÓFOK






SOROKSÁR SC





VÁC FC





ZTE FC






2 X 2-1 ÉRTÉKELÉS NAGY LÁSZLÓVAL

2017. november 15. 00:27:01  nyomtatási kép

A Gyirmót FC Győr második csapata is 2 - 1 arányban győzött a hétvégén, egy másik megyei rivális a Csornai SE ellen. Ezzel a három bajnoki ponttal pedig, Nagy László csapatának végre sikerült elmozdulnia a bajnokság utolsó helyéről az NB III. Nyugati Csoportjában. Érthető tehát, hogy a fiatal szakember, örömmel és felszabadultan beszélt a vasárnapi mérkőzésről.   



- Egyértelműen az akarati tényezők döntöttek most a javunkra, mert ezekben múltuk felül most a Csornai SE gárdáját. Tudtuk, hogy mit jelent ez a mérkőzés a számunkra, de ennek a terhét fel tudtuk dolgozni. Veszteni valónk nem volt, hiszen a mérkőzés előtt a Csornát tartották esélyesebbnek. Én azonban láttam a csapatomon, hogy mérkőzésről - mérkőzésre javul a játékban és a hozzáállásban. Többször álltunk már közel a pontszerzéshez, sőt a győzelemhez és nagyon örülök annak, hogy ez végre sikerült.

Nem volt könnyű mérkőzés, hiszen a mindent eldöntő gól, az utolsó percekben született. Ilyen sok izgalomra és nagy küzdelemre lehetett számítani?

- Mindkét csapat nyerni akart és ezért nagyon sokat is dolgozott ezen a találkozón. Mi jobban kezdtünk és több helyzetünk volt a mérkőzés elején. Szinte kikényszerítettük a csornai védők hibáját, amely után viszonylag hamar vezetést is szereztünk. Én pedig már ekkor érzetem, hogy a srácok elhiszik, hogy meg tudják nyerni a mérkőzést. A Csornai SE egyenlítése után, volt egy időszak amikor nyomás alá helyezett bennünket a vendég csapat. Ez nehéz időszak volt, mert náluk olyan rutinos, tapasztal labdarúgók játszanak, akiknek kevés helyzet is elég egy gólhoz. A hajrá viszont ismét a miénk volt, mert a Csornai SE játékosai egy kicsit el is készültek az erejükkel és így a mi lelkesedésünk, meghozta a győzelmet jelentő második találatot.      

Kik voltak azok, akik kiemelkedően teljesítettek ezen a bajnoki mérkőzésen?

- Elsősorban a védelmünk tagjait szeretném kiemelni, mert ebben a csapatrészben minden játékosunk átlagon felül teljesített. Széles Imre nagyon kellemes meglepetést okozott nekem azzal, ahogy megoldotta bal oldali védő szerepkört. Tiba Levente pedig mától már az első csapat keretével készül, ami komoly elismerés a fiatal belső védő számára. A középpályások közül a nagyon éretten játszó Varga Pétert és a hihetetlenül sokat dolgozó, Csongrádi Márkot szeretném kiemelni. A dicséret azonban, Vörösbaranyi Armandnak is jár, akinek eleinte nem ment igazán a játék és rengeteg rúgást és ütést is kapott. Már mindene fájt vagy vérzett, de az utolsó erejét is összeszedve, mégis döntő gólt rúgott.

A csapat elmozdult az utolsó helyről, de a bent maradáshoz még nagyon sok hasonló győzelemre lesz szüksége.

- Meg kell előznünk három, de ez én véleményem szerint inkább négy csapatot a bajnokságban ahhoz, hogy a következő évben is harmadosztályú legyen a csapatunk. Tudjuk, hogy ehhez egy nagyon erős téli felkészülés kell és ezért ennek a edzéstervén már most dolgozunk. A Csornai SE elleni siker pedig azért volt fontos, mert megmutatta, hogy képes is lehet erre a csapat. Most sikerült két gólt rúgnunk és ez mindjárt győzelmet ért, pedig az eredetileg a kezdő csapatunkba tervezett támadóink, Farkas Zoltán és Fekete Tamás most az első csapatunk keretében voltak.

Még van két forduló az idén és a Gyirmót FC Győr második csapata ezeken, idegenben játszik a Pápai Perutz FC és az Érdi VSE ellen. Milyen esélyeink vannak ezeken a találkozókon?

- A Pápai Perutz FC csapata az elmúlt nyolc fordulóban veretlen maradt, sőt hétszer győzni is tudott. Ezzel a nagy sorozattal pedig már a bajnokság negyedik helyére jöttek fel, Az Érdi VSE pedig a bajnokságunk egyik esélyese, nagy harcban a Kaposvári Rákóczival és az FC Ajkával. Ők sincsenek tehát olyan helyzetben, hogy sokat hibázzanak a bajnokságban. Két nagyon nehéz mérkőzésünk van tehát és reálisan nézve, nincs is sok esélyünk. Az előzetes esélyekkel tehát nem szabad foglalkoznunk és inkább arra kell törekednünk, hogy tisztességesen helyt álljunk.  

sortav
sortav

Naptár

2018.június 22. péntek
sortav
HKSzCsPSzV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

sortav








VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!












































































































































































































TÁMOGATÓINK