Tabella

NB II. 2019/2020
1. MTK Budapest59     
2. Budafoki MTE54     
3. Vasas47     
4. Csákvári TK43     
5. Siófok42     
6. Győri ETO41     
7. GYIRMÓT FC GYŐR38     
8. Nyíregyháza Sp…35     
9. FC Ajka35     
10. Soroksár SC35     
11. Budaörsi SC34     
12. Szeged 201134     
13. Dorogi33     
14. Kazincbarcika33     
15. Békéscsaba32     
16. Szolnoki MÁV31     
17. Szombathelyi H…30     
18. Tiszakécske26     
19. Vác12     
20. Balmazújváros …0     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

sortav
Kozármisleny FC - Gyirmót FC Győr  0 - 1 

Magyar Kupa 6. forduló, 2017.09.20 - 15:00

Kozármisleny, Kozármisleny Stadion

Játékvezető: KOVÁCS J. ZOLTÁN

Asszisztensek: SZVETNYIK BENCE, MOLNÁR ALEX

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

KOZÁRMISLENY FC: 
Ipacs - Kiss D., Fiáth, Racskó, Kocsis A. - Horvát (Hleba 108. perc), Tóth M. - Reith (Márkvárt 77. perc), Grabarics, Petrovics (Udvardi 46. perc) - Városi

Cserék:
Ivancsics, Sarfenstein, Márkvárt P., Hleba, Udvardi, Németh Á., Lantos

VEZETŐEDZŐ: Kovács Zoltán


GYIRMÓT FC GYŐR:
Rengel - Kőris (Achim 66. perc), Lengyel, Széles I., Németh Zs. - Kiss M, Szőcs - Stieber (Paku 110. perc), Simon A., Czár (Sandal 73. perc) - Jano

Cserék:
Rusák, Szalánszki, Nagy P., Paku, Achim, Lázár, Sandal

VEZETŐEDZŐ: Molnár László


GÓLSZERZŐK: Kiss M. 116. perc    

SÁRGA LAPOK: Kiss D. 108. perc / Jano 76. perc, Simon András 83. perc, Paku 109. perc
 
PIROS LAPOK: 


TUDÓSÍTÁS

1. perc: Elkezdődött a Magyar Kupa mérkőzés, amelyen a csapatunk, a tiszta sárga felszerelésében, a hazai gárda pedig bordó mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban lépett pályára. A lelátón megközelítőleg, 150 néző foglalt helyet a mérkőzés kezdetekor.  

4. perc: Egy kapu előtti kavarodás után, Simon András közeli fejesét, óriási bravúrral hárította Ipacs kapus.

10. perc: Jelentős nyomás alatt  tarjuk, a saját térfelére visszahúzódó hazai csapatot. Rövid időn belül , három szögletet is rúgtunk, és a harmadik után, egy visszagurított labdát, Czár bombázott fölé. 

11. perc: Egy veszélyes kontrát vezetett végig a Kozármisleny. Petrovics Tamás 18 méteres lövése, azonban a kapunk fölé szállt. 

20. perc: Sokat támadunk, de az utolsó passzok és a befejezések nem sikerülnek. A Hazai csapat pedig visszaáll és kontra támadásokat próbál vezetni.

23. perc: Reith jobb oldali beadása után, a középen érkező Tóth Márk, nagyon kevéssel maradt le fejjel. Az ellentámadás után, pedig Simon elől mentettek becsúszva, az utolsó pillanatban.  

26. perc: Ismét Petrovics próbálkozott egy lövéssel, és ezt a a félmagas bombáját, egy gyors vetődéssel mentette Rengel kapus. 

29. perc: Kiegyenlítettebb lett a játék mert most már jobban hisz magában a hazai gárda. A nagyon ügyesen futballozó, bal oldalai támadó Petrovics Tamás, bal oldali beadása után, Rengelnek egy merész kivetődéssel kellett mentenie Városi elől. 

30. perc: Czár engedett el egy távoli bombát, amely nem sokkal kerülte a kozármislenyi kapu bal alsó sarkát.

36. perc: Esemény sajnos nincsen, csak küzdelem van a pályán. 

44. perc: Egy eladott labdát követően, Városi tökéletes ziccer labdát adott, a középen felfutó Grabarics elé. A hazai középpályás 10 méteres lövése azonban, elakadt a kivetődő Rengel kapusban. 

45. perc: Jól kezdtük a mérkőzést, mert az első percekben több gólszerzési lehetőségünk volt. Az idő múlásával viszont, nagyobb önbizalommal és bátrabban kezdett el játszani a kozármislenyi csapat. Nem lesz könnyű a második félidő, mert így már többet remél a mérkőzéstől az NB III - as csapat. 

46. perc: Elkezdődött a második játékrész. Mi nem cseréltünk, a hazai csapatban viszont, a megsérült Petrovics helyén, Udvardi Dániel folytatja. 

50. perc: Egy bal oldali szöglet után, a kipattanó labdát, Kiss Máté rúgta kapura, de a lapos lövése elkerülte a hazai kapu jobb sarkát. 

53. perc: Hasonlóan kezdődött a második félidő, mint az első. Fölényben vagyunk és ez elsősorban, a szögletek számában mutatkozik meg.

54. perc: Egy hosszú indítás, megtalálta a teljesen egyedül maradt Udvardit, aki azonban, nagy helyzetben, a kapunk fölé rúgta a labdát, 14 méterről. 

63. perc: A játék jobbára a kozármislenyi térfélen folyik, de helyzetünk most  nincs. Viszont, mintha egy kicsit fáradna a hazai gárda. 

66. perc: Csere nálunk, Kőris helyett Achim a pályán.

72. perc: Egy a tizenhatoson belül, magasról lehulló labdát, Simon András félfordulatból lőtt kapura, se a nem túl erős lövést Ipacs kapus hárította. 

73. perc: Ismét cserélünk, Sandal Dominik érkezett, Czár Richárd helyére.  

75. perc: Egy jó, bal oldali összjáték után, Sandal adott középre, de ott elcsúszott a labda a belül érkezők előtt. 

76. perc: Jano kapott sárga lapot, mert lerántotta az ellenfelét. 

77. perc: Márkvárt Patrik állt be, Reich Renátó helyére a hazai csapatban. 

79. perc: Egy nagyon pontos keresztlabda után, Udvardi ismét teljesen egyedül maradt a jobb oldalon. El is rúgta a labdát a kifutó Rengel mellett, de szerencsére a kapu hosszú sarka mellett is. 

83. perc: Egy összecsapás után, kialakult egy kis dulakodás. Ennek a végén Simon András kapott sárga lapos figyelmeztetést.    

86. perc: Simon jobb oldali beadása után, a labda felperdült a védők lábán és a kapufa tetejére hullott. A kipattanó játékszert pedig, Sandal fölé lőtte.   

88. perc: Most elkeseredett küzdelem folyik a pályán és ebben megpróbáljuk a kapuja elé szorítani az ellenfelünket. Ez sikerül is, de kidolgozott helyzetünk nincs. 

90. perc: 3 perc  a ráadás. 

91. perc: Kiss Máté szabadrúgását és Szőcs közeli fejesét is védte Ipacs kapus. 

90. + 3. perc: A mérkőzés véget ért. Kétszer 15 perc hosszabbítás következik. 

91. perc: A csapatok a pályán maradtak és egy öt perces pihenő után kezdődött el a hosszabbítás. A csapatok nem cseréltek.

96. perc: Horvát Gábor helyén, Hleba Tamás játszik tovább. 

97. perc: Németh Zsolt birkózott az ellenfelével, a tizenhatosunk, alapvonali sarkánál. A játékvezető szabálytalanságot látott és büntetőt ítélt. A labda mögé Városi Viktor állt, de a középre tartó lövését, Rengel vetődve kiütötte.  

98. perc: Achim és Sandal beállításával, aktívabb és gyorsabb a játékunk a két szélen. Ezt próbáljuk meg kihasználni, az elszántan védekező hazai csapat ellen. 

102. perc: Egy hazai sárga lap és egy - egy csere, mindkét oldalon, a ráadás első félidejének végén. 

105. perc: Véget ért a hosszabbítás első félideje. 

106. perc: Folytatódik a mérkőzés és még 15 perc van hátra.

109. perc: Paku, műesésért kapott sárga lapot.  

113. perc: Ideges és kapkodó most a játék. Nyomunk, próbálkozunk, de az önfeláldozó hazai csapat meg tudja állítani a támadásainkat.   

116. perc: Sandal buktatása után, a jobb oldalról, 18 méterről rúgtunk egy szabadrúgást. Többen álltak a labda mögött, de végül Kiss Máté csavarta a kapu felső sarkába a labdát. 0  - 1

117. perc: Sandalt kellett hosszan ápolni és így  a félpályánál történt összecsapás után. Így a játékvezető még 4 perces hosszabbítást mutatott.  

120 + 4. perc: Véget ért a mérkőzés, amelyet keserves küzdelemben nyertünk meg, egy a hosszabbítás végén szerzett góllal. 

Molnár László vezetőedző értékelése: 
Mint minden kupamérkőzés, ez is nagy csata volt. Sajnos nagyon sokáig vártunk a góllal, és ezért túlóráznunk is kellett. Sokkal jobban kellene figyelnünk a helyzeteinkre, mert a mai futballban minden rúgott gólnak meghatározó jelentősége van. Rengel Péternek pedig sokat köszönhetünk, mert megfogta a büntetőt, amely forduló pont volt ezen a mérkőzésen. 

Kovács Zoltán vezetőedző értékelése: 
Azt gondolom, hogy tisztességesen helyt álltunk, pedig nálunk most jórészt 18 - 19 éves fiatalok játszottak. Nekünk volt több helyzetünk és kihagytunk egy büntetőt is. A Gyirmót FC Győr szerencsével jutott tovább, de a folytatásban sok sikert kívánunk a győri gárdának.  

Naptár

2020.június 5. péntek
sortav
HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

sortav
Gyirmót FC Győr csapatkép

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: