Tabella

NB II. 2019/2020
1. MTK Budapest59     
2. Budafoki MTE54     
3. Vasas47     
4. Csákvári TK43     
5. Siófok42     
6. Győri ETO41     
7. GYIRMÓT FC GYŐR38     
8. Nyíregyháza Sp…35     
9. FC Ajka35     
10. Soroksár SC35     
11. Budaörsi SC34     
12. Szeged 201134     
13. Dorogi33     
14. Kazincbarcika33     
15. Békéscsaba32     
16. Szolnoki MÁV31     
17. Szombathelyi H…30     
18. Tiszakécske26     
19. Vác12     
20. Balmazújváros …0     
részletes tabella     

Keresés

Gyirmót TV

FAIR PLAY


A GYIRMÓT FC GYŐR 
PROGRAMJA

sortav

2012.05.21.

Kilenc mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek az utánpótlás bajnokságokban.

Csapataink - a most lejátszott 9 mérkőzésből 6 győzelmet arattak, s csupán három csapatunk szenvedett vereséget. A három vesztes csapatunknak sem kell szégyenkeznie, hiszen mindhárom alakulat idősebbek ellen játszott, így a tisztes helytállás dicséretes.

A hétvégén tovább erősítette vezető helyét U 19-es csapatunk, így egyre közelebb a bajnoki cím.

Részletek:

U 19

SOPRON U 18 - GYIRMÓT SE U 19 0-5 (0-3)

VARGA LÁSZLÓ EDZŐ: Jó pályán, tetszetős támadásokat vezetve,a játékot élvezve,nagy kedvvel és lelkesedéssel játszva szép győzelmet arattunk egy sportszerű csapat ellen.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 18

GYIRMÓT SE U 18 - HÉVÍZ U 19 2-4 (2-2)

RADICS ZSOLT EDZŐ: A mérkőzésen érzésem szerint mindenki mélyen tudása alatt játszott, melyhez óriási egyéni hibák is társultak. Végig futottunk az eredmény után, de a hévízi csapat ma jobbnak bizonyult.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 17

SOPRON U 16 - GYIRMÓT SE U 17 1-8 (1-4)

GULYÁS IMRE EDZŐ: Remek körülmények mellett szép győzelmet arattunk. Csapaton belül sok a sérült és van olyan aki nem ismeri az órát, pedig biztos nagyon készült a mérkőzésre......! Szerdán ki-ki mecset játszunk remélem akkor is sikerül nyernünk.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 16

GYIRMÓT SE U 16 - HÉVÍZ U 17 1-2 (0-2)

GYURMÁNCZY ATTILA EDZŐ: A nagy szélben nem alakult ki folyamatos játék, ami nem kedvezett csapatunknak! Szerencsétlen gólokat kaptunk a mérkőzés elején, így futottunk az eredmény után, siettettük a játékot, ami magában hordozta a sok hibát. Még 11-est is hibáztunk. Összességében a döntetlen reálisabb lett volna!

JEGYZŐKÖNYV ITT!

U 15

KESZTHELY U 15 - GYIRMÓT SE U 15 1-2 (0-1)

IZSÁKI LÁSZLÓ EDZŐ: Könnyűnek ígérkező mérkőzésen a kisméretű pálya megnehezítette játékunkat és így csupán minimális győzelem sikeredett.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 14

GYIRMÓT SE U 14 - PÁPA U 14 11-0 (7-0)

KISS ZOLTÁN EDZŐ: Szervezett, jó játékkal fölényesen győztünk a mai mérkőzésen. Látványos támadásokat vezettünk és szép gólokat lőttünk. A mai mérkőzés kellő önbizalmat adhat a hátralévő sokkal nehezebb mérkőzésekre. Gratulálok a csapatnak!

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 13

KESZTHELY U 13 - GYIRMÓT SE U 13 0-2 (0-2)

DOMANYIK SZILÁRD EDZŐ: Viszontagságos utazás után érkeztünk meg a balatoni nyárba. Nagyon rossz és kis méretű pályán kezdődött a mérkőzés.Rögtön neki ugrottunk a hazai csapatnak, sikerült is gyosan gólt szereznünk. Utána is támadásban maradtunk, jött is a második gól!Szünet után rengeteg helyzetet dolgoztunk ki,de a körülmények miatt ki is maradtak. Így is magabiztos győzelmet arattunk.Meg kell dicsérnem minden játékosomat, hiszen rengeteg külső körülmény zavarta a mérkőzés kezdetét, de ezeket kizárva játszott mindenki. Köszönöm a szülők segítségét, nélkülük nem lett volna mérkőzés!

JEGYZŐKÖNYV ITT!
U 12

GYIRMÓT SE U 12 - PÁPA U 12 4-0 (2-0)

BENCZE KÁROLY EDZŐ: A mérkőzést agresszívan kezdtük, szerettünk volna gyorsan gólt szerezni. Nagyon sok gól helyzetet dolgoztunk,ennek meg is lett az eredménye. A második félidőben is jól játszottunk. Jobban koncentrálva akár nagyobb gól aránnyal is nyerhettünk volna. Jó ritmusú és élvezetes játékot nyújtottunk. Játékosaimnak csak gratulálni tudok. Gólszerzők: Kiss Tamás (2), Tóth Máté, Kelemen Dominik.

JEGYZŐKÖNYV ITT!

U 11

KÖLYÖKLIGA: GYIRMÓT SE U 11 - PÁPA U 12 1-7

NAGY LÁSZLÓ EDZŐ: A szerdai Pápa meccsen látott teljesítmény, nagyon biztató volt a jövőre nézve!

Eltekintve az 1-7-re elveszített mérkőzés végeredményétől, a játékunk és a hozzáállás kielégítő volt, figyelembe véve azt, hogy idősebb korosztály ellen játszottunk, helyenként ötletes és céltudatos játékot mutattak a gyerekek. A gólokat sajnos a fizikális különbségekből adódó párharcok után kaptuk.

A folyamatos fejlődés szemmel látható, mind egyénileg, mind csapatszinten és ez az, amire építeni lehet a jövőben! Kiemelkedő teljesítmény nem volt! Elégedett voltam mindenkivel!
 

2012.05.12. Koroncó, Bozsik torna

A Bozsik tornán 2 csapattal szerepeltünk. Mindkét csapat 4 mérkőzést játszott, az "A" csapat 3 győzelem és 1 vereséggel a Ménfőcsanak után a második helyen végzett, a "B" csapat pedig 2 győzelem és 2 vereséggel a 4. helyen zárt a Győrújbarát után!

Mindkét csapat tudása legjavát hozta! Ilyen akarattal, lelkesedéssel,ötletesen és gyorsan és céltudatosan még nem láttam játszani Őket! Az "A" csapat veresége is egy 1-0 -as, balszerencsés mérkőzésen történt,ahol gólhelyzetek sorát rontottuk el!

Mindkét csapatnak gratulálok a teljesítményéhez és ha ezt tudják hozni a kölyökliga mérkőzésen, meggyőződésem, hogy bár az alsóházba kerültünk, de vereség nélkül zárhatjuk azt a bajnokságot!

U 10

KEGLOVICH FERENC EDZŐ: Nemzetközi Gyermek Tornát rendeztek vasárnap Csornán nyolc csapat részvételével.

A csapataink közül az U 10 korosztály indult. Csoportmérkőzések során három vereséget
szenvedtünk az ETO, Veszprém és a Dunaszerdahely ellen.

A helyosztó mérkőzésen a hazai (Csorna) csapat ellen 2:0 arányban vereséget szenvedtünk,
csapatunk a nyolcadik helyen végzett.

Jó teljesítményt nyújtott csapatunkból: Wagenhoffer Márton és Horváth Ambrus

A torna egyetlen leány játékosa a mi csapatunkban szerepelt: Szücs Luca


2012.05.14.

Tovább menetel az U 19-es csapatunk a bajnoki cím felké, hiszen ezúttal az NB I-es felnőtt csapattal rendelkező Pápa gárdáját győzték le Varga László tanítványai hazai pályán, magabiztosan.Csapataink ismét pozitív mérleggel zártak, csupán az U 18-as csapatunk szenvedett minimális vereséget.


A kicsik is pályán voltak Koroncón, ahol Bozsik tornát rendeztek. A jó eredményeken túl fontos, hogy sokat fociztak, és jól érezték magukat.


Külön öröm, hogy U 9-es csapatunk ismét kapott gól nélkül lett tornagyőztes! Részletek: 


U 19


GYIRMÓT SE U 19 - PÁPA U 19 4-0 (3-0)


VARGA LÁSZLÓ EDZŐ: Végig fegyelmezetten, nagy kedvvel játszva a helyzetek alapján magabiztos győzelmet arattunk. 


JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 18


BALATONFÜRED U 19 - GYIRMÓT SE U 18 1-0 (1-0)


RADICS ZSOLT EDZŐ: A megszokotthoz képest rossz felfogásban játszottunk. Nem tudtunk alkalmazkodni a műfüves pályához, és az utasításokat sem tartottuk be. Nem volt meg a csapategység, és egyesekből hiányzott a mindenáron győzni akarás.


JEGYZŐKÖNYV ITT!
U 17


GYIRMÓT SE U 17 - PÁPA U 17 3-2 (1-1)


GULYÁS IMRE Edző: Ma  felnőttünk a rangadóhoz ami biztató. Gratulálok a csapatnak a hozzá álláshoz meg a játékhoz csak így lehet fejlődni.


JEGYZŐKÖNYV ITT!U 16


BALATONFÜRED U 17 - GYIRMÓT SE U 16 2-5 (2-1)


GYURMÁNCZY ATTILA EDZŐ: A hét tele volt problémákkal.(betegség,sérülés,iskolai kirándulás,stb...)

A mérkőzésen is három alapemberünket kellett nélkülözni. Mindezek tudatában óriási az idegenbeli sikerünk!


Még az is rátett 10. percben már vezetett az ellenfelünk 2-0ra! Ebből az ezer sebből vérezve álltunk fel profi módon. Nem vesztettük hitünket, fokozatosan átvettük a játék irányítását sokat passzolva építettük fel a támadásokat. Helyzeteinkből szép gólokat szerezve teljesen megérdemelten nyertünk.


JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 15


GYIRMÓT SE U 15 - ZTE U 14 1-1 (0-0)


IZSÁKI LÁSZLÓ EDZŐ: Biztos győzelemnek ígérkező mérkőzésen, egy figyelmetlenség elég volt ahhoz, hogy ismét két pontot veszítsünk.


JEGYZŐKÖNYV ITT!
U 14


GYIRMÓT SE U 14 SZABADNAPOS VOLT.

U 13


GYIRMÓT SE U 13 - ZTE U 12 6-0 (2-0)


DOMANYIK SZILÁRD EDZŐ: Jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, frissen,pörgősen játszottunk. Mivel az ellenfelünk szinte csak a védekezéssel törődött, nehéz volt gólt lőni. Az első találat után már csak a gólkülönbség nagysága volt kérdéses. Meg kell dicsérnem a csapatot, mert az utolsó percig űzte, hajtotta az ellenfelet, bizonyíték az utolsó két percben lőtt két gólunk. Ezzel a sikerrel dobogóra kerültünk, amit szeretnénk megtartani a hátra lévő fordulókban. Csak így tovább gyerekek !


JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 12


GYIRMÓT SE U 12 SZABADNAPOS VOLT


U 9


BOZSIK TORNA KORONCÓ


BENCZE KÁROLY EDZŐ: Az OTP-MOL Bozsik - program zárófordulója Koroncón a sportpályán 2012. 05.12-én szombaton 09.00 órától került megrendezésre.


A gyirmóti körzethez tartozó csapatok: Tét, Ménfőcsanak, Koroncó, Győrszemere, Felpéc, Győrújbarát és a Gyirmót SE U-7, U-9 és U-11-es korcsoportjai jelentek meg a rendezvényen.


Először az U-11-es csapatok mérkőztek meg, itt a Gyirmót SE  két csapattal is indult, majd később 11.45 órától a kisebb játékosok játszottak.


A jól megszervezett és jó feltételekkel megrendezett torna nagyszerű mérkőzéseket hozott.


A Gyirmót SE csapatai kiemelkedően szerepeltek mindhárom versenyző korcsoportban.


Az U-11-esek a 2. és a 4. helyet szerezték meg.


Az U-9 es és az U-7-es csapataink pedig az első helyezéseket értek el.


Gratulálunk a játékosoknak, így tovább!!!!!


A rendezvényen megjelent az ETO FC részéről Klement István a Bozsik program megyei felelőse, és Gunyhó Ferenc a Gyirmót SE utánpótlás Igazgatója is.
POLYÁK GÁBOR EDZŐ: A Bozsik torna 3. tavaszi fordulója lett megrendezve a Koroncói sporttelepen. 


A csoport első mérkőzésén jól játszva szép gólokat elérve nyertünk 9:0-ra a koroncóiak ellen.


A következő összecsapáson már nehezebben nyertünk a Győrújbarátiak ellen(2:0), mert nem azt játszottuk amit tudunk. A csoportunk utolsó meccsén a Ménfőcsanak "B" csapata ellen végig uralva a mérkőzést magabiztosan győztünk(3:0).


Jöhetett a döntő, amit a Ménfőcsanak "A" ellen vívtunk. A gyerekeknek nagy jelentőségű összecsapáson, sok helyzet alakult ki mindkét kapu előtt. Míg az ellenfelünk kapufát rúgott, addig mi Görcs Márió révén gólt értünk el. Mezőnyben sok hibával játszott mindkét csapat, de mi megőriztük az előnyünket és ezzel megnyertük a tornát immár negyedszer egymás után. 


A tornán mindenki megfelelően teljesített!


A csapat legjobbja most Kiss Barna lett.

2012.05.07.

Mivel az ünnepek alatt előre "dolgoztak" csapataink a hét végén csupán négy együttesünk lépett pályára utánpótlás csapataink közül.

Az ügyeletesek most a serdülők voltak, akik ketten hazai pályán (U 14, U 12), míg ketten idegenben játszottak (U 15, U 13).

A mérlegünk 50%-os, hiszen egy győzelem és egy vereség mellett két döntetlent játszottunk.

Külön ki kell emelni az U 13-as csapatunk Veszprémben aratott nagyszerű győzelmét, hiszen ezen a szinten ez komoly fegyverténynek számít. Gratulálunk a srácoknak! Részletek:

U 15

VESZPRÉM U 15 - GYIRMÓT SE U 15 2-2 (1-1)

IZSÁKI LÁSZLÓ EDZŐ:

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 14

GYIRMÓT SE U 14 - HÉVÍZ U 15 2-2 (1-2)

KISS ZOLTÁN EDZŐ: A csoport 2, helyezettje ellen nagy lendülettel kezdtünk, de sajnos 2 védelmi hibából az ellenfél vezetett 2:1 - re a félidőben. Mindenki nagyon küzdött, hajtott az egyenlítésért , lőttünk két nagy kapufát, helyzeteink is voltak , végül az utolsó percben sikerült egyenlíteni. A lelkesedéséért az egész csapat dicséretet érdemel.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 13

VESZPRÉM U 15 - GYIRMÓT SE U 13 1-2 (1-1)

DOMANYIK SZILÁRD EDZŐ: A dobogóért folytatott küzdelemben rendkívül fontos mérkőzést játszottunk Veszprémben. Szokásunk szerint három csatárral kezdtük a mérkőzést, ezzel biztosítva azt, hogy megakadályozzuk az ellenfél labdatartását. Ez jól is működött,gyorsan vezetést szereztünk. Egy figyelmetlenség után egyenlítettek a hazaiak,így döntetlennel zárult az első félidő. Szünet után mind a két csapat nagy erőket mozgósított a győztes gól megszerzéséért, ami nekünk sikerült egy remek átlövés után.A gól után kitámadott a hazai csapat, ezáltal többször megtudtuk bontania a védekezésüket, de a lehetőségeinket sorra elhibáztuk. Összességében megérdemelten győztünk idegenben a rangadón,így már nagyon közel kerültünk a céljaink eléréséhez. Gratulálok a csapatnak a remek sikerhez!

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 12

GYIRMÓT SE U 12 - HÉVÍZ U 13 1-5 (0-1)

BENCZE KÁROLY EDZŐ: Az őszi mérkőzés figyelembe vételével készültünk a mérkőzésre. Ennek megfelelően agresszívan és fegyelmezetten játszottunk. Az első félidő eredménye is tükrözi, hogy teljesen egyenrangúak voltunk az ellenféllel. A második félidőben továbbra is igyekeztünk megnehezíteni az ellenfél játékát. Jeremiás Norbert révén szépség díjas gólt szerezünk. Ezután ismét támadtunk, de csak kapufáig jutottunk. Összességében izgalmas és jó mérkőzésen, győzelemmel felérő vereséget szenvedtünk a tabellát vezető csapat ellen. Gratulálok a játékosaimnak.

JEGYZŐKÖNYV ITT!

Bencze Károly edző: 2012. 05. 06-án vasárnap került megrendezésre a III. Régiós Kölyökliga 2012. tavasz U-9  korcsoportjának első fordulója Szombathelyen.

A felsőházba került Gyirmót SE csapata, az Ajka, Veszprém, Lurkó és a ETO FC csapatival játszotta le a mérkőzéseit.

Eredményeink:

Gyirmót SE - Ajka 1-1

Gyirmót SE - Veszprém 0-2

Gyirmót SE - Lurkó 0-3

Gyirmót SE - ETO FC 1-3


A nagy melegben, és a műfüves pályán megrendezett tornán csapatunk összességében fegyelmezetten és jól játszott. A mérkőzések végig izgalmasak és nyíltak voltak. Kis szerencsével több győzelmet és több pontot érhettünk volna el. A helyzetek kihasználásában előrébb kell lépni. Az erős mezőnyt figyelembe véve elégedett voltam a csapat hozzáállásával és játékával.

A csapat tagjai: Ásványi Gellért (kapus), Nagyszokolyai Áron, Décsi Dániel,Görcs Márió,Kovács Martin,Madarász Máté Ottó, Kreicz Szilárd, Veszprémi Károly Dominik, Milos Milán, Kállai László

Gólszerző: Veszprémi és Kreicz Szilárd  Kapusunk Ásványi Gellért kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tornán.

Gratulálok a fiúknak!2012.05.02.

Kihasználva az ünnep adta lehetőségeket sorozatban játszották mérkőzéseiket utánpótlás csapataink. Egy hét alatt összesen 12 mérkőzésen léptek pályára fiataljaink.


Az eredmények alapján nagyon szép és pozitív a mérleg, hiszen a 12 mérkőzésből 10 mérkőzésen 3-3 pontot szereztünk és csupán két találkozón hagytuk el vesztesen a pályát!

Tovább menetel U 19-es csapatunk, akik hazai pályán előbb a Répcelakot győzték le, majd kedden, idegenben Csornáról hoztak ée értékes 3 pontot, így megmaradt továbbra is az esélyük a bajnokság megnyerésére.

A versenyző korosztályokon túl Bozsik programban is szerepeltünk, ahol Polyák Gábor vezetésével első lett csapatunk úgy, hogy még gólt sem kapott! A részletek:

U 19

GYIRMÓT SE U 19 - RÉPCELAK 18-0 (9-0)

GUNYHÓ FERENC SZAKMAI IGAZGATÓ: Varga László csapata az edző távollétében is kitett magáért. Végig nagy nyomás alatt tartották az ellenfél kapuját és az adódó helyzetek nagy részét kihasználták.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


CSORNA - GYIRMÓT SE U 19 1-5 (1-1)

VARGA LÁSZLÓ EDZŐ: Az első félidő 25-ik percéig kiegyenlített játék folyt. Védőink lazán védekeztek, nagy területet adtak
az ellenfél gyors csatárainak. Ezután feljavult a csapatunk játéka és megszereztük a vezetést.
Az ellenfél rosszul fogadott szögletből kiegyenlített.

A második félidőben jól játszott a csapat. Szép akciókat gólokkal fejeztünk be. Jól sikerültek a
cserék, mert gólokkal járultak hozzá a sikerhez.

A csapat teljesítménye dicséretes, mert a csapat végig támadó felfogásban játszott.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 18

MTE 1904 – GYIRMÓT U 18 1-3 (0-1)

RADICS SZOLT EDZŐ: A mérkőzés elejétől mi irányítottuk a játékot. A remekül előkészített pályán szép támadásokat vezettünk, és sok gólhelyzetet alakítottunk ki. A védekezésben nagyon határozottak, és kellően agresszívak voltak a fiúk.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 17

GYIRMÓT SE U 17 - RÉPCELAK 9-1 (1-1)

GULYÁS IMRE EDZŐ: Mérkőzés úgy alakult mint ősszel kaptunk egy gólt és utána kezdtünk el játszani ami a második félidőben gólokban is megmutatkozott.Cserék jól és eredményesen szálltak be gratulálok a csapatnak.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


CSORNA - GYIRMÓT SE U 17 1-13 (1-4)

GULYÁS IMRE EDZŐ: Nagyszerű és eredményes focit játszottunk Csornán.Nagy meleget leküzdve sok labdát tudtunk szerezni a középpályán és látványos gólokat rúgtunk .Szép május elseje volt gratulálok a fiuknak.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 16

MTE 1904 – GYIRMÓT SE U 16 0-1 (0-1)

GYURMÁNCZI ATTILA EDZŐ: Nagyon tompán játszottunk és a vártnál gyengébben teljesítettünk.Rá lehetne fogni az utazásra és a hirtelen hőségre, de én ezt nem tenném! Fejben nem hangolódtunk rá a mérkőzésre ill. a mérkőzésre való felkészülés volt hiányos néhány játékosnál. Mindezek ellenére értékes és megérdemelt az idegenbeli sikerünk.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 15

GYIRMÓT SE U 15 - ÜSTÖKÖS 8-1 (4-0)

IZSÁKI LÁSZLÓ EDZŐ: Tanulva a múltheti vereségből ismét fegyelmezetten és jól játszottunk, így magabiztos győzelem született.

JEGYZŐKÖNYV ITT!
U 14

MTE - GYIRMÓT SE U 14 4-3 (2-2)

KISS ZOLTÁN EDZŐ: Küzdelmes , változatos mérkőzésen szenvedtünk vereséget, ahol nem látszott, hogy az ellenfél idősebb játékosokból áll. Mezőnyben jól játszottunk, de sajnos a végjátékban nem koncentráltunk eléggé, sok gólhelyzetet kihagytunk. Döntetlent megérdemelt volna a csapat.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


AJKA - GYIRMÓT SE U 14 4-0 (2-0)

KISS ZOLTÁN EDZŐ: Az első 35 percben kiegyenlített játék folyt a pályán, de a félidő végén két védelmi hibából gólokat kaptunk. Megpróbáltunk fordítani, de a lehetőségeinket nem használtuk ki, sőt az ellenfél szerzett újabb gólokat. Nem voltunk megfelelően motiváltak, a párharcokat rendre az ellenfél nyerte és sok hibás passzunk volt.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


U 13

GYIRMÓT SE U 13 - ÜSTÖKÖS 3-0 (0-0)

DOMANYIK SZILÁRD EDZŐ: Nehezen tudtuk feltörni a masszívan védekező vendégek védelmét,hiszen az első félidőben csak helyzetekig jutottunk el. Bele játszhatott ebbe a hirtelen jött kánikulai meleg is. Szünet után még erőteljesebben rohamoztunk, ezáltal jöttek a gólok is.Összességében magabiztos győzelmet arattunk egy végig a védekezéssel törődő csapat ellen.Gratula mindenkinek !

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 12

MTE - GYIRMÓT SE U 12 1-2 (0-2)

BENCZE KÁROLY EDZŐ: A remek pályán lejátszott mérkőzésen csapatom jól játszott. Az első félidőben több góllal is vezethettünk volna. A második félidőben is egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak. Taktikailag és technikailag is fegyelmezettek voltunk. Kiemelem Vizler Lászó Tamás, Kiss Tamás, Kiss Gábor és Jeremiás Norbert játékát. Idegenben három pontot szerezni az mindig csodálatos, gratulálok a fiúknak.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


AJKA - GYIRMÓT SE U 12 1-2 (1-2)

BENCZE KÁROLY EDZŐ: A héten második bajnoki mérkőzésünket játszottuk!
Az ajkai center pálya lejátszott meccs, megtört egy "ajkai átkot"! Játékosaim az első félidőben bátran, kezdeményezően játszottak. Két látványos gólt szereztünk.
A második félidőben szél ellenében játszva, tartottuk az előnyünket. Itt is és ott is, volt lehetőség a csapatok számára. Összességében a "hat pontos" mérkőzést idegenbe  megérdemelten nyertük meg. A második játékrészben és a végjátékban játékosaim erőn felül teljesítve bebiztosította, a nem várt, de rendkívül fontos győzelmet.
Minden játékosomnak kiemelten gratulálok, igazi csapatmunka volt a győzelem. A szezon legjobb és legizgalmasabb mérkőzését vívtuk. Öt nap alatt 6 pontot szereztünk!!!
Ezeknek a mérkőzéseknek van sportértéke, s viszik tovább a játékosok fejlődését.

JEGYZŐKÖNYV ITT!

http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=579056
U 9

BOZSIK TORNA

POLYÁK GÁBOR EDZŐ: A tavaszi 2. Bozsik torna Ménfőcsanakon került megrendezésre, ahol remekül előkészített pályák és szép időjárás várta a csapatokat.

Az U9-es korosztályban 8 csapat mérkőzött két csoportban. A mi csoportunkban a Felpéc, a Ménfőcsanak 1 és a Tét csapata voltak.

Az első mérkőzésen rögtön egy nehéz ellenfél a hazai csapat állt velünk szemben. Nehezen indult számunkra az összecsapás, de gyorsan összeszedtük magunkat és a mérkőzés második felében sikerült megnyernünk a találkozót(1:0).

Következő ellenfelünk a csoportban a Felpéc csapata volt, akiket 3:0-ra vertünk meg. A csoport utolsó találkozóján a Tét csapata ellen fociztunk, és gyönyörű támadásokkal nyertünk 10:0-ra.

A másik csoportban a csoportelső a Győrszemere csapata lett így velük döntőztünk. Ügyesen és erőszakosan játszva hamar eldöntöttük a mérkőzést (5:0) és ezzel az 1. helyen végeztünk és megvédtük az első helyünket a Bozsik programban.

Az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott. A harmadik olyan tornánk ahol kapott gól nélkül leszünk elsők. Remélem a gyerekek tovább fejlődnek és a szülőknek így sok örömöt fognak okozni.2012.04.14.

GYIRMÓT SE UTÁNPÓTLÁS: 50%- OS HÉTVÉGE

Három csapatunk nyert, három pedig kikapott a hét végén rendezett fordulóban. Ami fontos, hogy az U 19-es csapatunk magabiztos játékkal győzte le hazai pályán ellenfelét, és továbbra is vezeti a bajnokságot. Részletek:


U 19

GYIRMÓT SE U 19 - KÖRMEND 5-0 (2-0)

VARGA LÁSZLÓ EDZŐ: Végig mezőnyfölényben játszottunk,nehezen sikerült feltörnünk a  csak védekezésre berendezkedett Körmendet. Így is sima győzelmet arattunk.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 18-AS CSAPATUNK SZABADNAPOS VOLT.U 17

GYIRMÓT SE U 17 - KÖRMEND 9-0 (4-0)

GULYÁS IMRE EDZŐ:  Magabiztos győzelmet arattunk egy szerényebb képességű de annál lelkesebb csapat ellen .Eredmény számukra hízelgő.Öröm hogy a csapat elérte a 100 rugott gólt amihez minden játékosomnak gratulálok.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 16-OS CSAPATUNK SZABADNAPOS VOLT.U 15

GYIRMÓT SE U 15 - ETO U 14 1-2 (1-1)

IZSÁKI LÁSZLÓ EDZŐ: Játékosaink számára presztizsnek számító mérkőzésen minden szempontból egyenrangú ellenfele voltunk az ETO-nak, csupán a két volt gyirmóti csatár Benyó Donát ill. Bíró Bence gólja akadályozott meg minket  a pontszerzésben.

A csapat fegyelmezett játéka dicséretes az eredmény ellenére.

 JEGYZŐKÖNYV ITT!
U 14

TAPOLCA - GYIRMÓT SE U 14 1-6 (0-4)

KISS ZOLTÁN EDZŐ: A mérkőzés elején kiegyenlített játék folyt a két csapat között, majd a 20. percben vezetést szereztünk, ami feloldotta a csapatot és szép gólokat lőttünk. Ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk, nagyobb arányú győzelmet is szerezhettünk volna, gratulálok a csapatnak.

JEGYZŐKÖNYV ITT!
U 13

GYIRMÓT SE U 13 - ETO U 12 1-3 (1-0)

DOMANYIK SZILÁRD EDZŐ: Óriási meccset játszottunk a kiváló másik győri csapat ellen. Tulajdonképpen az első félidőben vesztettük el a mérkőzést, hiszen vezettünk 1-0-ra és három száz százalékos helyzetet hibáztunk el. Ebben az időszakban nagy iramot diktáltunk, az ETO szinte csak a védekezéssel tudott törődni. A második félidőben két "érdekes" játékvezetői döntés után fordítottak a vendégek,ami a csapatomat teljesen demoralizálta. Ebben is kell fejlődnünk,hiszen ez benne van a játékban. Ettől függetlenül gratulálok a csapatom minden tagjának, azt gondolom, így ki lehet kapni, ahogyan tegnap vesztettünk!

JEGYZŐKÖNYV ITT!
U 12

TAPOLCA - GYIRMÓT SE U 12 2-1 (0-0)

BENCZE KÁROLY EDZŐ: Remek feltételek mellett, a csapatom mindkét félidőben jól játszott. Nagyon sok gól helyzetet kialakítottunk, de ezzel sajnos nem tudtunk élni. Az első játékrészben három ziccert hibáztunk kapussal szemben. Az a csapat aki, nem értékesíti helyzeteit az így jár mint mi. Előre kell lépni a helyzetek kihasználásában.

JEGYZŐKÖNYV ITT!


2012.04.10.


Belehúztak utánpótlás csapataink a hosszú hétvégén, és kihasználva a tavaszi szünetet sorra játszották mérkőzéseiket korosztályaink. Volt olyan alakulat, aki a 3 nap alatt két fordulót is lejátszott.


A mérleg felemás, hiszen győzelmek mellett akadt döntetlen, de akadt a hét végén több vereség is.

Amit ki kell emelni, hogy U 19-es csapatunk ezúttal idegenben tudott nyerni, így tovább tartja vezető helyét a tabellán.

Győzelemmel hagyták el a pályát a hét végén U 18-as, U 17-es, U 16-os és U 15-ös csapataink is, de U 13-as csapatunk szombathelyi döntetlenje miatt sem kell szégyenkeznie. A részletek:

U 19

SÁRVÁR - GYIRMÓT SE U 19 1-4 (1-2)

VARGA LÁSZLÓ EDZŐ: Sáros,mély talajú pályán kezdtünk. Már a mérkőzés elején gólt kaptunk. A gól után magunkhoz tértünk, és elkezdtünk játszani.Végül sima győzelem lett. Ha nem cifrázzuk túl a helyzeteinket,akkor nagyobb arányban is győzhettünk volna.

RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!U 18

RADICS ZSOLT EDZŐ:

AJKA - GYIRMÓT SE U 18 1-1 (0-0)

A mérkőzés túlnyomó részében mi voltunk a kezdeményezők, és mi irányítottuk a játékot, de a pálya nagyon rossz talaja kedvezett a romboló focit játszó hazaiaknak. Sajnos a vége felé magunkra húztuk az ellenfelet, és a sok kihagyott helyzet mellett lőtt egy gólunk kevés volt a győzelemhez.

 RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!GYIRMÓT SE U 18 - HALADÁS 2-1 (2-0)

Az első pár percet leszámítva pontosan, a taktikai utasításokat betartva, szép támadásokat vezetve játszott a csapat. A végén a koncentráció hiánya ismét megmutatkozott, így sikerült izgalmassá tenni a mérkőzést. Gratulálok a fiuknak.

   RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!U 17

SÁRVÁR - GYIRMÓT SE U 17 0-11 (0-4)

GULYÁS IMRE EDZŐ: A mai mérkőzésen a legörömtelibb az volt , hogy nem azért kellett cserélnem mert valaki rosszul játszott , vagy nem tartotta be a taktikai utasításaimat .Mindenki igyekezett és alá rendelte magát a csapat egységnek és meglett az eredménye .Ha ilyen irányba haladunk sok örömöt tudunk szerezni magunknak és a Gyirmót FC-nek."Gratulálok".

RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!U 16

GYURMÁNCZY ATTILA EDZŐ:

AJKA - GYIRMÓT SE U 16 1-4 (0-1)

Nehezen vettük fel a játék ritmusát, de segített rajtunk az ellenfél óriási egyéni hibája amit a szemfüles támadónk kihasznált.
Mezőnyfölényben játszottunk de nem volt átütő erő a játékunkban.Szünet után jó irányba változott játékunk és 15perc alatt eldöntöttük a mérkőzést.
Mindenki játék lehetőséget kapott a cserék jól szálltak be a meccsbe és magabiztosan nyertük a mérkőzést.

RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!GYIRMÓT SE U 16 - HALADÁS 3-1 (2-0)

Gratulálok a csapatnak az újabb szép győzelméhez.Az értékét még növeli, hogy egy jól felkészült élcsapat ellen tudtunk teljesíteni.

Nagyot küzdöttek a fiúk, alázattal volt mindenki a játék iránt.Ehhez társultak a jó egyéni teljesítmények ami meghozta a várt sikert!

RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!U 15

ILLÉS AKADÉMIA - GYIRMÓT SE U 15 2-4 (2-1)

IZSÁKI LÁSZLÓ EDZŐ: A múlt héten fegyelmezetten és jól játszottunk. Ma pedig még eredményesen is!
A rendkívül izgalmas és fordulatos mérkőzésen bebizonyítottuk, hogy az eddiginél jóval többre is képesek vagyunk és jó úton haladunk.

Gratulálok az egész csapatnak!

 RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!U 14

GYIRMÓT SE U 14 - SOPRON 0-4 (0-2)

KISS ZOLTÁN EDZŐ: Ezen a mérkőzésen egyértelműen kitűnt az ellenfél fizikai fölénye, ráadásul a szakadó esőhöz is jobban alkalmazkodtak. A párharcokat is rendre ők nyerték ezért sokkal agresszívabbnak  kell lenni a következő mérkőzéseken.  Hibáinkból tanulunk  és készülünk a következő meccsre.

RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!U 13

ILLÉS AKADÉMIA - GYIRMÓT SE U 13 1-1 (1-0)

DOMANYIK SZILÁRD EDZŐ:  Tudtam, hogy egy ügyes csapathoz megyünk, ennek ellenére felvállaltuk a három csatáros, nyílt játékot. Az első félidőben kishitűen, keveset vállalkozva játszottunk, megérdemelten vezettek a hazaiak. Szünetben volt egy kis "fejmosás, ami jót tett a csapatnak. Elkezdtünk játszani, passzolni,így gyorsan jött az egyenlítés is. A gólunk után is folytattuk az agresszív játékot, de hiába támadtunk többet, gólt már nem tudtunk lőni. Mivel az első félidőben a hazaiak, a másodikban mi játszottunk jobban, így igazságos döntetlen született egy tanulságos, jó mérkőzésen.

RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!U 12

GYIRMÓT SE U 12 - SOPRON 1-8 (1-3)

NAGY LÁSZLÓ EDZŐ: A 8-1 -es végeredmény nem tükrözi a két csapat közti különbség mértékét,bár el kell ismerni,hogy a taktikailag fegyelmezettebben és tudatosabban játszó csapat nyert.

A mieink nagy akarással és lelkesedéssel játszottak,de súlyos egyéni hibák miatt lett ekkora a különbség! A gólunkat Vízler László szerezte!

Pozitívumként szeretném megemlíteni,hogy a csapat az utolsó percig küzdött és nem adta fel és ez a hozzáállás ,plusz" a taktikai feladatok megtanulása és annak betartása még nagyon sok sikert tartogat a gyerekek számára!

Egyénileg nem emelnék ki senkit,mert a játékosok teljesítménye elmaradt az egyéni legjobbjuktól!

RÉSZLETES JEGYZŐKÖNYV ITT!
2012.04.03.


Négy győzelem, egy döntetlen és három vereség. Ez volt a mérlege utánpótlás csapatainknak a hét végén.

U 19-es csapatunk óriási küzdelemben tudott nyerni a centerpályán megtartott rangadón a Sopron ellen, 4-2 arányban, és ezzel megerősítette vezető pozícióját a tabellán, és nagy lépést tett a bajnoki cím felé.

Szintén nyerni tudott U 18-as, U 14-es és U 13-as csapatunk is. U 15-ös csapatunk értékes döntetlent ért el, és sajnos három csapatunk - ugyan minimális különbséggel - de vereséget szenvedett.

Megkezdődött a Bozsik program is, ahol csapataink szép eredményekkel büszkélkedhetnek.

Az iskolai szünet miatt a héten több csapatunk is pályára lép hét közben, a következő fordulóban. A részletek:U 19

Gyirmót SE U 19 - Sopron U 19 4-2 (3-0)

Varga László edző: Az első félidőben a hatalmas széllel támogatva három gólt rúgtunk. A 2. félidő elején gyorsan kaptunk két gólt. Kicsit ránk ijesztett a Sopron, de a 4. gól után már bíztam a győzelemben. A bajnokság rangadóján jó iramú,élvezetes,eseményekben gazdag mérkőzést játszottunk. Megérdemelten nyertünk és így tovább növeltük előnyünket a rivális ellen. gratulálok a csapatomnak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 18

Sopron U 18 - Gyirmót SE U 18 0-3 (0-0)    

Radics Zsolt edző: A mérkőzés első percétől kezdve fölényben játszottunk, de sajnos a játékunk nagyon pontatlan volt. Ennek ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki, de gólt csak egy pontrúgás után tudtunk szerezni. A gól után felszabadultabban játszottunk, de még mindig nem koncentráltunk eléggé.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 17

Gyirmót SE U 17 - Sopron U 17 0-1 (0-0)

Gulyás Imre edző: Első félidőben megtudtuk valósítani amit elterveztünk. Második félidőben mikor a szél minket segített nem tudtunk élni a lehetőséggel. Akartunk de sokat hibáztunk (előre való játék gyenge volt - védekezésben meg bent volt a hiba. Döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 16

Sopron U 16 - Gyirmót SE U 16 1-0 (0-0)

Gyurmánczy Attila edző: Bosszantó az 1-0ás végeredmény.Nem játszottunk túl jól, de az óriási szél és a körülmények nagyban hozzájárultak a sikertelen mérkőzéshez. Ritmustalan játék ami kialakult nem kedvezett a csapatnak.A mérkőzés negyedében labdát szedtünk majd az ellenfél sok cseréje miatt állt a játék. Mivel az adódó lehetőségeket is el puskáztuk fájó vereséget szenvedtünk egy vitatott góllal.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 15

Gyirmót SE U 15 - Haladás U 14 0-0

Izsáki László edző: A mai napon végre fegyelmezetten és alkalmanként tetszetősen játszottunk. Sajnos a mérkőzés két nagy helyzetét nem tudtuk értékesiteni. Így a megérdemelt győzelem sajnos elmaradt.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 14

Keszthely - Gyirmót SE U 14 2-7 (1-4)

Kiss Zoltán edző: Nagyon rossz talajú pályán folyt a mérkőzés, ahol nem alakulhatott ki folyamatos játék. Az első félidőben már biztos vezetést szereztünk és nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki. Mindenki játéklehetőséget kapott és elégedett vagyok valamennyi pályára lépő játékossal, azonban jobb képességű ellenfelek ellen sokkal koncentráltabban kell játszani a későbbi bajnoki mérkőzéseken. Mindenkinek gratulálok a teljesítményéért.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 13

Gyirmót SE U 13 - Haladás U 14 2-0 (1-0)

Domanyik Szilárd edző: Orkán erejű szélben játszottunk, egy nagyon ügyes csapat ellen.Játékosaim erejét illetve tartását bizonyítva, széllel szemben is vezetést tudtak szerezni. A második gólunk után eldölt a mérkőzés, nagyobb koncentrációval még több gólt is lőhettünk volna.Azonban nem lehetek elégedetlen,hiszen egy akadémiai csapatot tudtunk legyőzni, ami kiváló eredmény !Gratulálok minden játékosnak, innen folytatjuk tovább ,hiszen a következő ellenfél az Illés Akadémia illetve az ETO lesz.

JEGYZŐKÖNYV ITT!U 12

Keszthely - Gyirmót SE U 12 4-2 (2-0)

Bencze Károly edző: Célunk volt a három pont megszerzése, sajnos ez nem sikerült. Helyenként jól játszottunk, de az egyéni hibáink eldöntötték a mérkőzést. Az csapat meghatározó játékosai képességeik  alapján gyengébben teljesítettek a mai napon. A győzelemhez nagyobb áldozat, fegyelem, figyelem és persze sportszerűség szükséges. Elégedett voltam, Vizler László Tamás csatárunk játékával, aki két gólt is szerzett.

JEGYZŐKÖNYV ITT!
BOZSIK TORNA

Polyák Gábor edző U 9: 2012.03.31-én került megrendezésre a Bozsik program első tavaszi fordulója Győrszemerén. Nagy szélben és sajnos csak 6 csapat részvételével két csoportban játszottak a csapatok. Két csapattal indultunk a tornán és a csoportban mindkét csapat az első helyen végzett kapott gól nélkül. Így a döntőben a Gyirmót "A" és a Gyirmót "B" játszott. Döntetlennel végződött a mérkőzés így jöhettek a büntetők. Minden gyerek rúgott büntetőt és végül a Gyirmót "A" nyerte a tornát.
Remekül játszottak a gyerekek mindkét csapatban, de kiemelném(Madarász Máté, Ásványi Gellért, Décsi Gergő, Nagyszokolyai Áron, Milos Milán) teljesítményét!
Gratulálok a csapataimnak
Kálmán Tibor U 7 edző: A sorsolásunk alapján a Koroncó és a Győrszemere csapatával játszottuk a csoportmérkőzéseket, majd a csoportunkat legyőzve, a Ménfőcsanak csapatával játszottuk a döntőt

Ezt, nagy küzdelemben 2:1 arányban elveszítettük.A gyerekek motiváltan,felszabadultan, bár a döntőben kicsit visszafogottabban játszottak.A figyelemkoncentráció fejlesztésére több játékos gyakorlatot építek be az edzésmukába, így minden bizonnyal elkerülhetők lesznek az egy két perces kihagyások. Összességében jó hangulatú,a csapat teljesítményében pozitív jeleket mutató tornán vagyunk túl.

Naptár

2020.június 2. kedd
sortav
HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

sortav
Gyirmót FC Győr csapatkép

VÁLTSA KI ÖN IS
GYIRMÓT FC GYŐR KLUBKÁRTYÁJÁT!
TÁMOGATÓINK: